03 Μάι 2024
READING

Top 10 λόγοι για την ανανέωση της επιχείρησής σας

2 MIN READ

Top 10 λόγοι για την ανανέωση της επιχείρησής σας

Top 10 λόγοι για την ανανέωση της επιχείρησής σας

Οι επιχειρήσεις συχνά πρέπει να επαναπροσδιοριστούν και μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών λόγων, όπως η διεθνής ανάπτυξη, η νέα διαχείριση, η κακή φήμη ή η ξεπερασμένη εικόνα.

Όποια και αν είναι η αιτία, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια μάρκα που οι άνθρωποι θα θυμούνται. Λόγω της διεθνοποίησης, η Raider άλλαξε το όνομά της σε Twix. Εάν σκοπεύετε να αναπτυχθείτε διεθνώς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε ένα brand name που να είναι προσαρμόσιμο και ελκυστικό για τους πολιτισμούς παγκοσμίως.

Η Walmart, γνωστή για τις χαμηλές τιμές της, είναι επίσης ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας μεγάλης εταιρείας που ήθελε να επανατοποθετηθεί στην αγορά. Ωστόσο, αντί να αλλάξει το όνομά της, η εταιρεία απλώς άλλαξε το σύνθημά της από το “Always low prices ” σε  ” Save money, live better. “

Όταν ο Steve Jobs επέστρεψε στην Apple το 1997, άλλαξε το λογότυπο Rainbow της Apple σε ένα κομψό μεταλλικό. Διατηρώντας τις τάσεις, τους μεταβαλλόμενους χρόνους και το όραμά για το μέλλον της Apple, το rebranding λειτούργησε καλά και ευθυγραμμίστηκε με το brand της εταιρείας που προσφέρει μινιμαλιστικά, σύγχρονα προϊόντα.

Αν σχεδιάζετε να επαναπροσδιορίσετε την επιχείρησή σας, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στο ενημερωτικό δελτίο Custom Logo Shop παρακάτω για τους δέκα κορυφαίους λόγους για να αλλάξετε ξανά την επιχείρησή σας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.