21 Μάι 2024

Subscriptions

Το THETOTALBUSINESS εξερευνά και αναλύει τους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις επηρεάζουν και διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας και τομείς που συνδέονται με αυτή, από τον πολιτισμό, έως την τεχνολογία και από την επιστήμη έως το μάρκετινγκ.

Στο portal μας δίνουμε μεγάλη βάση στην προσωποποιημένη σχέση με τον αναγνώστη, γι’ αυτό και οι συνδρομητές μας αποκτούν πλήρη πρόσβαση στο premium περιεχόμενό μας. Τάσεις, καταναλωτικές συμπεριφορές, έρευνες, white papers και αναλύσεις είναι στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή.

Ταυτόχρονα, ως ένα αμιγώς business brand, το THETOTALBUSINESS απευθύνεται και «μιλά» άμεσα με τις εταιρείες, τόσο παρέχοντας όλη την απαραίτητη ενημέρωση για θέματα, εγχώρια και διεθνή, που τις αφορούν άμεσα, όσο και προσφέροντας προνομιακές και ανταγωνιστικές τιμές διαφημιστικής προβολής.

Η πληρωμή της συνδρομής  μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση είτε ηλεκτρονικά από το e-commerce μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας στο contact@thetotalbusiness.com

*H προσωπική συνδρομή αφορά μόνο φυσικά πρόσωπα και έναν μόνο παραλήπτη.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
300.00€ + Φ.Π.Α
ΕΤΗΣΙΩΣ
ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
60€ + Φ.Π.Α
ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ