29 Απρ 2024
READING

Abbotsford Road: Ένα νέο πρόσωπο στη σκηνή καφέ της Νέας Υόρκης

3 MIN READ

Abbotsford Road: Ένα νέο πρόσωπο στη σκηνή καφέ της Νέας Υόρκης

Abbotsford Road: Ένα νέο πρόσωπο στη σκηνή καφέ της Νέας Υόρκης

Ακόμα άλλη μία εταιρεία καφέ στη Νέα Υόρκη, αν και με μια στροφή στο συνηθισμένο μοντέλο καφέ. Τοποθετώντας τον εαυτό τους ως προμηθευτή χονδρικής, το Abbotsford Road υπάρχει κυρίως για την εξυπηρέτηση άλλων καφετεριών, ενώ το tasting-room-cafe-roastery της στο Gowanus του Μπρούκλιν είναι ένα κατάστημα για αναψυκτικά, καφετέριες και εκτεταμένες συνεδρίες καφέ .

Το Abbotsford Road είναι το έργο των πρώην Brisbanites Karl Jameson, Logan Kedwell και Phillip Di Bella, ο τελευταίος από τους οποίους κάποτε συμμετείχε στο κατάστημα Di Bella Coffee στην οδό Abbotsford Road του Brisbane, προσφέροντας έμπνευση για το όνομα της νέας επιχείρησης του ομίλου παγκόσμια.

Ο χώρος Gowanus άνοιξε στα τέλη του 2017, μια αποθήκη 9000 τμ. με όλα τα είδη των παιχνιδιών που εκτίθενται, από μια νέα λαμπερή Sanremo Opera, σε ένα ακόμη πιο λαμπερό 60-kilo IMF Roaster, το οποίο λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα. Οι σάκοι των green beans στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο, δείχνοντας την ευρεία πρόσβαση της εταιρείας στον πράσινο καφέ χάρη στο πρόγραμμα προμήθειας Di Bella που εδρεύει στη Μελβούρνη, ενώ η περιοχή του καφέ φιλοξενεί μια ice-cream-parlor-esque επίδειξη καβουρδισμένου καφέ για να πάρει κανείς σπίτι.

Σ ​​’αυτόν τον κόσμο του διαγωνισμού καφέ που ο καθένας θέλει, ο Kedwell ρωτάει: ”Γιατί δεν μπορούμε όλοι να είμαστε φίλοι;” Απαντάει στη δική του ερώτηση με την επιχειρηματική προσέγγιση του Abbotsford Road, που είναι να βοηθήσει τον μεσάζοντα. Πράγματι, το Abbotsford δεν σχεδιάζει να ανοίξει επιπλέον χώρο retail.

“Δεν θέλουμε να ανταγωνίζεται κανείς”, επιμένει. Ενώ η επιχείρηση roasting είναι ανοικτή για την παροχή καφέ για οποιαδήποτε επιχείρηση, η κύρια εστίαση είναι να φέρει κόκκους καφέ σε καφετέριες γύρω από την πόλη, παράλληλα με την παροχή εκτεταμένης κατάρτισης για αυτό στους εργαζόμενους. Με τον αυξανόμενο αριθμό καφέ και επιχειρηματιών εμπνευσμένων από την κίνηση του specialty coffee, ο Kedwell καλωσορίζει τους πάντες στο club και μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει έναν μικρό κύκλο χονδρικών λογαριασμών σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων σημείων όπως το Paradigm και το Gold Roast Cafe.

Επίσης, ενώ το Abbotsford Road προσφέρει καφέδες single-origin, η εστίασή τους είναι ως επί το πλείστον σε μια ποικιλία ελαφριά, μεσαία και dark blend. Εκτός από την παροχή εκπαίδευσης και beans, το Abbotsford διαθέτει προμήθειες όπως τα συμπυκνώματα chai και τα σιρόπια γεύσης στο χώρο των πελατών για να αγοράζουν καθώς κάνουν refill και restock. Ακόμα φρέσκο ​​στη σκηνή, το Abbotsford Road έχει μεγάλα σχέδια για τους επόμενους μήνες.

Η ομάδα έχει ήδη μια υπηρεσία συνδρομής καφέ και προσφέρει δωρεάν μαθήματα καφέ για το κοινό, τα οποία καλύπτουν όλους τους λόγους, από μια εισαγωγή στον specialty coffee για τις latte πινελιές.

Με ένα τεράστιο νέο χώρο και μεγάλους στόχους για την εκπαίδευση και την ενημέρωση, το Abbotsford Road υπόσχεται να κρατήσει μέχρι τη Νέα Υόρκη στο επόμενο έτος. Μπορεί τελικά να καταλήξουν να ανταγωνίζονται με τους ντόπιους εν τέλει.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.