27 Ιούλ 2024
READING

To Johnnie Walker ανοίγει “πειραματικό” κατάστημα στη Μαδρίτη

2 MIN READ

To Johnnie Walker ανοίγει “πειραματικό” κατάστημα στη Μαδρίτη

To Johnnie Walker ανοίγει “πειραματικό” κατάστημα στη Μαδρίτη

Το whisky Johnnie Walker της Diageo πρόκειται να ανοίξει το πρώτο πειραματικό  βιωματικό κατάστημα στο κέντρο της Μαδρίτης της Ισπανίας.

Το νέο κατάστημα που θα ανοίξει το Νοέμβριο θα περιλαμβάνει μια ειδική συλλογή από whiskeys Johnnie Walker, καθώς και μαθήματα εκτίμησης και γευστικές δοκιμές που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να εξερευνήσουν το εμπορικό σήμα.

Η διευθύντρια ουίσκι και αποκλειστικών ποτών της Diageo , Cristina Diezhandino δήλωσε: «Η άμεση στους καταναλωτές εμπειρία Johnnie Walker είναι το τελευταίο βήμα στη φιλοδοξία μας να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στους καταναλωτές μέσω των σημάτων μας.

“Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θέλουν τις εμπειρίες των αγορών τους να είναι απλές και εύκολες, αλλά θέλουν επίσης να νιώθουν ότι είναι επίσης προσωπικές”.

“Προσφέροντας ένα χώρο λιανικής πώλησης που συνδυάζει διαδραστικές εμπειρίες με την ποικιλομορφία και την πλούσια κληρονομιά του Johnnie Walker, ελπίζουμε να προσφέρουμε κάτι νέο και συναρπαστικό που θα ευχαριστήσει πραγματικά τους ανθρώπους”.

Η Μαδρίτη επιλέχθηκε ως η θέση για το βιωματικό λιανικό κατάστημα λόγω των ισχυρών τουριστικών και λιανικών ευκαιριών.

Η απόφαση να ανοίξει το κατάστημα, ακολουθεί την προηγούμενη ανακοίνωση μιας επένδυσης £ 150 εκατ στον τουρισμό του Scotch Whiskey σε όλη τη Σκωτία, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων για το άνοιγμα μιας νέας εμπειρίας επισκέπτη Johnnie Walker στο Εδιμβούργο.

Οι επισκέπτες του flagship καταστήματος μπορούν να αγοράσουν σπάνια ουίσκι απλής βύνης.

Ο Πρόεδρος της Diageo, κ. John Kennedy, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτή την ναυαρχίδα του Johnnie Walker στην Ευρώπη. Η Μαδρίτη είναι ένας τουριστικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης και ένας πολιτιστικός κόμβος της πρωτοποριακής σχεδίασης, γαστρονομίας, νυχτερινής ζωής και επιχειρηματικής καινοτομίας.

«Είτε είστε από την πόλη είτε απλά επισκεφθείτε, το flagship store θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε λίγο χρόνο, να μάθετε περισσότερα για το Scotch ή να σχεδιάσετε το τέλειο δώρο ενός αγαπημένου σας».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.