03 Μάι 2024
READING

Το Taco Bell ανοίγει hotel & resort

2 MIN READ

Το Taco Bell ανοίγει hotel & resort

Το Taco Bell ανοίγει hotel & resort

Η τελευταία προσφορά του Taco Bell δεν είναι τα Nacho Fries, είναι ένα ξενοδοχείο.

Η μεξικανική αλυσίδα fast food αναλαμβάνει ένα θέρετρο στο Palm Springs της Καλιφόρνια, σε μία κίνηση κίνηση για να ξεχωρίσει τους μεγαλύτερους οπαδούς της μάρκας.


Οι κρατήσεις θα ανοίξουν τον Ιούνιο και οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν να διαμένουν από τις 9 Αυγούστου. Η μονάδα Yum Brands δεν διευκρινίζει πόσο καιρό θα λειτουργήσε το ξενοδοχείο.

Το Bell θα περιλαμβάνει ένα κατάστημα δώρων με αποκλειστικά ενδύματα με θέμα το Taco Bell και ένα σαλόνι στο χώρο του ξενοδοχείου με υπηρεσίες περιποίησης νυχιών και μαλλιών “inspired by Taco Bell”.

Η υπεύθυνη μάρκας της Taco Bell, Marisa Thalberg, δήλωσε ότι η ιδέα για ένα ξενοδοχείο με θέμα το Taco Bell εννοείται ότι πρέπει να είναι παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική, αλλά το εμπορικό σήμα σκοπεύει να την μεταμορφώσει σε μια “απαράμιλλη εμπειρία” και γι’αυτό το λόγο επέλεξε να στεγάσει το Bell σε ένα πλήρως λειτουργικό ξενοδοχείο.



“Έχω συχνά σκεφτεί ότι το Taco Bell είναι η γρήγορη μόδα των φαγητών. Έχουμε τα καθημερινά μας κλασικά, αλλά πάντα παρουσιάζουμε αυτές τις εκπληκτικές εμπειρίες περιορισμένης έκδοσης για να κάνουμε κάτι νέο και διαφορετικό “, δήλωσε η Thalberg σε συνέντευξή της.

Άλλες εμπειρίες αυτού του τύπου περιλαμβάνουν δεξιώσεις γάμου σε μια τελετή με θέμα το Taco Bell για $ 600 στη ναυαρχίδα του Las Vegas Cantina. Μέχρι σήμερα, η Taco Bell έχει πάνω από 165 εγγραφές γάμου. Η μάρκα έχει επίσης συνεργαστεί με την εταιρεία γρήγορης μόδας, Forever 21, για την πώληση ρούχων με το λογότυπό της και διάφορες εικόνες από αυτήν.

Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που η Taco Bell προσκαλεί τους πελάτες της να περάσουν εκεί μια νύχτα. Το 2016, η μάρκα συνεργάστηκε με την Airbnb για να ανταμείψει τέσσερα άτομα με διανυκτέρευση σε μια τοποθεσία στον Καναδά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.