03 Μάι 2024
READING

H KFC κυκλοφορεί ένα σάντουιτς Cheetos

2 MIN READ

H KFC κυκλοφορεί ένα σάντουιτς Cheetos

H KFC κυκλοφορεί ένα σάντουιτς Cheetos
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Από την 1η Ιουλίου, η KFC κυκλοφορεί ένα σάντουιτς με τηγανητό κοτόπουλο και με ένα  στρώμα Cheetos σε διάφορες τοποθεσίες στην Αμερική.

Εκτός από τα γαριδάκια Cheetos, το σάντουιτς θα διαθέτει επίσης σάλτσα Cheetos και μαγιονέζα. Το σάντουιτς θα είναι διαθέσιμο μόνο για τέσσερις εβδομάδες και αντιπροσωπεύει μια νέα στρατηγική στην KFC.

Η αλυσίδα σκοπεύει να εισάγει νέα προιόντα στο μενού το 2019 από ό, τι τα προηγούμενα πέντε χρόνια, δήλωσε στις αρχές Ιουνίου ο Kevin Hochman, πρόεδρος της αμερικανικής επιχείρησης της KFC.

“Υπάρχει μια βάση σε αυτόν τον παλιό κόσμο που αγαπά το τηγανιτό κοτόπουλο αλλά αν θέλουμε πραγματικά να προσελκύσουμε έναν νεότερο πελάτη δεν μπορούμε απλώς να κάνουμε αστείες διαφημίσεις με ακροβατικά”, είπε ο Hochman.

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είπαμε ότι πρόκειται να διπλασιάσουμε την καινοτομία και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς να φέρουμε μερικές νέες συνταγές στο εστιατόριο”, πρόσθεσε ο Hochman.

Άλλοι πρόσφατοι καρποί της νέας στρατηγικής μενού της KFC περιλαμβάνουν το κοτόπουλο σε βάφλα και μπισκότα Cinnabon. Η KFC είχε προηγουμένως δοκιμάσει το σάντουιτς Cheetos σε μερικές αγορές νωρίτερα αυτό το έτος.

Ο Hochman είπε ότι η KFC έχει τρεις κύριους παράγοντες που εξετάζει όταν πρόκειται για νέα αλλαγές στο μενού: Πρέπει να είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν αλλού, συνήθως συνεργάζονται με άλλες σημαντικές μάρκες (όπως η μάρκα επιδορπίων, Cinnabon) και πρέπει να είναι προσιτό.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του Cheetos σάντουιτς, η KFC διοργανώνει εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με άλλα πιάτα εμπνευσμένα από τα Cheetos. Τα στοιχεία του μενού περιλαμβάνουν τις φτερούγες KFC Hot Cheetos, τις πατάτες Cheetos Loaded Fries και το KFC Mac & Cheetos Bowl.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.