06 Μάι 2024
READING

Η REI ανακαλεί την ταχυδρομική αποστολή του καταλόγου προϊόντων της για να δημοσιεύσει ένα περιοδικό

2 MIN READ

Η REI ανακαλεί την ταχυδρομική αποστολή του καταλόγου προϊόντων της για να δημοσιεύσει ένα περιοδικό

Η REI ανακαλεί την ταχυδρομική αποστολή του καταλόγου προϊόντων της  για να δημοσιεύσει ένα περιοδικό

Η REI αποσύρει τον κατάλογό της, χάρη στην κυκλοφορία του περιοδικού “Uncommon Path”, το οποίο αφιερώνεται στην καταγραφή εμπνευσμένων ιστοριών για την υπαίθρια ζωή και τον πολιτισμό.

Το περιοδικό θα εκδοθεί από την Hearst Magazines σε συνεργασία με μια εσωτερική ομάδα δημοσιογράφων και εκδοτών της REI.

Το περιοδικό θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο σε όλα τα καταστήματα της REI και σε επιλεγμένα περίπτερα.

Το πρώτο σετ ιστοριών “πηγαίνει τους αναγνώστες μια βόλτα με ποδήλατο μέσα από την Ατλάντα με τον ιδρυτή των ποδηλάτων Nedra Deadwyler.

Εξερευνήστε το όμορφο τοπίο των συνόρων ΗΠΑ / Μεξικό και να ανακαλύψουμε την πράσινη λάμψη της ενδοχώρας της βόρειας Φλόριντα », αναφέρει η REI. Θα συμπεριληφθούν συστάσεις για προϊόντα και κριτικές εξοπλισμού.

Το περιοδικό, μαζί με άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης – ένα ηλεκτρονικό περιοδικό, ένα βίντεο και ένα podcast – όλα υποστηρίζουν το σκοπό της REI “να ξυπνήσει μια δια βίου αγάπη για την ύπαιθρο σε όλους”.

Η REI έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού για την εκστρατεία OptOutside στην οποία κλείνει τα καταστήματα και το διαδικτυακό της χώρο για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πάνε σε εξωτερικούς χώρους, αντί να ψωνίζουν την ημέρα του Black Friday.

H εταιρεία αποδίδει το 70% των κερδών της κάρτας μέλους της κάθε χρόνο σε τοπικούς και εθνικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να υποστηρίξει την πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους.

“Βλέπουμε έξυπνα εμπορικά σήματα όπως η REI να υιοθετούν μια καινοτόμο προσέγγιση στο περιεχόμενο, οικοδομώντας κοινό με τα δικά τους premium προϊόντα που φέρουν την επωνυμία τους”, δήλωσε ο Brett Hill, διευθυντής της HearstMade.

Η REI ανακοίνωσε επίσης μια εθνική εκστρατεία για την ενίσχυση της τοπικής δημοσιογραφίας σε συνεργασία με την NewsMatch.

Η REI δήλωσε ότι περίπου 1.800 εφημερίδες έχουν κλείσει από το 2004 και ένα ερευνητικό έγγραφο του 2018 διαπίστωσε ότι οι εταιρείες μολύνουν περισσότερο όταν δεν υπάρχουν τοπικές εφημερίδες που να τους κρατούν υπόλογους.

Τον Μάιο, η H&M ακολούθησε αρκετούς λιανοπωλητές που είτε διέκοψαν την παραγωγή των καταλόγων είτε τους απέσυραν.

Το 2016, η Victoria’s Secret ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή των καταλόγων της και τον περασμένο Αύγουστο η IKEA ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει τους καταλόγους για να υποστηρίξει τους στόχους βιωσιμότητας της εταιρείας. Η REI κυκλοφόρησε στον πρώτο κατάλογό της το 1948.

Ορισμένοι παραδοσιακοί λιανοπωλητές, από την Walgreens μέχρι την Costco, στέλνουν δωρεάν περιοδικά και ψηφιακοί λιανοπωλητές όπως οι Net-a-Porter και Away πωλούν περιοδικά, αν και είναι σπάνιο για ένα περιοδικό που υποστηρίζεται από έμπορο να φτάσει στο περίπτερο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.