17 Μάι 2024
READING

H πλατφόρμα streaming της Disney κερδίζει τους millenials λάτρεις των αθλητικών

3 MIN READ

H πλατφόρμα streaming της Disney κερδίζει τους millenials λάτρεις των αθλητικών

H πλατφόρμα streaming της Disney κερδίζει τους millenials λάτρεις των αθλητικών

Μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι ένα ισχυρό κομμάτι των Millennials, ειδικά εκείνων που αγαπούν τα αθλητικά , λέει ότι είναι πιθανό να εγγραφούν στην προτεινόμενη δέσμη τριών υπηρεσιών της Disney που περιλαμβάνει τα ESPN + και το Hulu.

Περίπου το 42% των Millennials ηλικίας 23 έως 38 ετών δήλωσαν ότι είναι πιθανό να εγγραφούν στο πακέτο των 12,99 δολαρίων ανά μήνα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Morning Consult που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Hollywood Reporter.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη από οποιαδήποτε δημογραφική ομάδα, αλλά ίσως η καλύτερη δυνατή είδηση ​​για τα όνειρα της Disney, επειδή αυτοί οι νέοι ενήλικοι είναι απασχολημένοι με το στήσιμο των νέων νοικοκυριών τους, με το να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά.

Είναι επίσης η πιο ελκυστική για τους διαφημιστές, κάτι το οποίο θα έχει μεγαλύτερη σημασία για την υποστήριξη διαφημίσεων του Hulu.

Η Disney + έλαβε το ηρωικό καλωσόρισμα που θα περίμενε κανείς όταν παρουσίαζε trailer νέων ταινιών ή εκπομπών στη διάρκεια της πρώτης της παρουσίασης κατά τη διάρκεια της D23, της ετήσιας συγκέντρωσης στο συνεδριακό κέντρο Anaheim Convention Center απέναντι από τη Disneyland, μπροστά στους πιο σκληροπυρηνικούς συνεργάτες της.

Οι αντιδράσεις των οπαδών και των μέσων ενημέρωσης για το Disney + ήταν πολύ θετικές.

Το Verge παρατήρησε ακόμη ότι η διεπαφή του χρήστη της υπηρεσίας φαινόταν καθαρότερη από εκείνη της Netflix. Εν μέρει, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Netflix έχει πολύ περισσότερα περιεχόμενα για να στριμώξει σε μια αρχική οθόνη.

Παρόλο που η Disney δημιουργεί περιεχόμενο από την πρώτη της ταινία, Steamboat Willie το 1923 (από εκεί προκύπτει και το όνομα D23), εξακολουθεί να μην παράγει το περιεχόμενό της με το τρομερό ρυθμό των 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων του αντίπαλου Netflix.

Ανεξάρτητα από αυτό, το Disney + και το υπόλοιπο πακέτο streaming αποτελούν μια θεμελιώδη αλλαγή στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Disney, μακριά από την παροχή σειρών για τις παραδοσιακές υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης.

Αντ ‘αυτού, η Disney γίνεται ψηφιακό ισοδύναμο αυτών των ισχυρών παρόχων, τουλάχιστον μέσω της νέας υπηρεσίας ροής περιεχομένου που ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η προσθήκη του ESPN + με live αθλητικές διοργανώσεις στο πακέτο φαίνεται να κερδίζει τους αθλητικούς οπαδούς, από τους οποίους το 41% ​​δήλωσαν στην έρευνα ότι ήταν πιο πιθανό να εγγραφούν.

Αυτό είναι 10 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από εκείνους που είπαν ότι ήταν πιθανό να εγγραφούν μόνο στο Disney +.

Το πακέτο είναι μια εναλλακτική λύση στο Netflix, του οποίου το πιο δημοφιλές πακέτο εγγραφής είναι περίπου ένα δολάριο υψηλότερο ανά μήνα. Αλλά η οικοδόμηση της ροής περιεχομένου ήταν πολύχρονη και περισσότερο δαπανηρή διαδικασία για την Disney.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι η Disney δαπάνησε 900 εκατομμύρια δολάρια για τα έξοδα της startup που σχετίζεται με το streaming καθώς το ESPN + προσθέτει αργά συνδρομητές.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.