03 Μάι 2024
READING

Η Nέα Υόρκη αναβιώνει το διάσημο διαφημιστικό “Original New York City” και κάνει τη μεγαλύτερη τουριστική εκστρατεία

3 MIN READ

Η Nέα Υόρκη αναβιώνει το διάσημο διαφημιστικό “Original New York City” και κάνει τη μεγαλύτερη τουριστική εκστρατεία

Η Nέα Υόρκη αναβιώνει το διάσημο διαφημιστικό “Original New York City” και κάνει τη μεγαλύτερη τουριστική εκστρατεία

Η NYC & Company, η επίσημη οργάνωση marketing για την πόλη της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε μια εκστρατεία ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, αναζωογονώντας το δημιουργικό της «Famous Original New York City» για να φτάσει στις διεθνείς αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η πρωτοβουλία θα παρουσιαστεί σε 22 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σιγκαπούρης και της Ιρλανδίας για πρώτη φορά. Παράγεται στο στην Νέα Υόρκη, το έργο παρουσιάζει κατά κύριο λόγο το άγαλμα της ελευθερίας ως ένα εικονίδιο οθόνης τυπωμένο σε διάφορα χρώματα, à la Andy Warhol.

Η νέα καμπάνια περιλαμβάνει τη γραμμή «Σας καλωσορίζει πάντα», σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το φιλόξενο πνεύμα της Νέας Υόρκης προς τους επισκέπτες.

Η εκστρατεία θα κυκλοφορήσει σε διεθνές επίπεδο σε ιστοσελίδες της καθώς και σε ψηφιακά μέσα. Το διοικητικό συμβούλιο συνεργάστηκε με έναν αριθμό ταξιδιωτικών πρακτόρων και αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων η British Airways και η Scandinavian Airlines, για να προωθήσουν τα μηνύματα.

Οι εν λόγω ταξιδιωτικοί συνεργάτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το χρώμα της αφίσας που επιλέγουν. Έχουν επίσης δοθεί μια εργαλειοθήκη, η οποία έχει σχεδιαστεί για να «προωθήσει τη Νέα Υόρκη με έναν οπτικά συνεκτικό τρόπο».

Εν τω μεταξύ, η NYC & Company έχει υπογράψει συμφωνία με τη Mastercard για τη δημιουργία διαφημίσεων εκτός έδρας στη Χιλή, την Κολομβία και το Μεξικό. Ξεκινώντας το φθινόπωρο, οι εργασίες αυτές θα ενταχθούν στην ομπρέλα «Ανεκτίμητη Νέα Υόρκη».

Η κοινωνική ώθηση της καμπάνιας θα κυκλοφορήσει ζωντανά μέσω του Facebook, του Instagram και του YouTube τον επόμενο μήνα, με στόχο τους τουρίστες στη Βραζιλία, την Ινδία, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο. Επιπλέον, η NYC & Company δημιούργησε ένα εργαλείο σχεδιασμού ταξιδιών στην ιστοσελίδα της NYCGO, το οποίο θα επιτρέψει στους επισκέπτες να σχεδιάσουν τη διαδρομή τους στη Νέα Υόρκη μέσω της τεχνολογίας εξατομίκευσης.

Ο Fred Dixon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NYC & Company, δήλωσε: “Με πρωταγωνιστή το εικονικό και εμβληματικό άγαλμα της ελευθερίας, αυτή η εκστρατεία θυμίζει κατηγορηματικά στους διεθνείς ταξιδιώτες ότι η Νέα Υόρκη τους καλωσορίζει πάντα.

Αυτή η τελευταία επανάληψη δεν περιλαμβάνει μόνο τη δέσμευση με ένα πλήθος ταξιδιωτικών εμπορικών συνεργατών, αλλά και μια βελτιωμένη και πιο εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία για τους επισκέπτες που σχεδιάζουν την επόμενη επίσκεψή τους στο The Bronx, το Brooklyn, το Manhattan, το Queens και το Staten Island”.

Το διοικητικό συμβούλιο έχει δει τον αριθμό των τουριστών της πόλης να αυξάνεται για εννέα συνεχόμενα χρόνια, και ελπίζει ότι το 2019 θα αποτελέσει το 10ο. Περίπου 67 εκατομμύρια επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν την πόλη φέτος με διεθνείς τουρίστες που αντιπροσωπεύουν 13,9 εκατομμύρια από αυτούς.  

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.