16 Μάι 2024
READING

Η Ferrero λανσάρει μπισκότα Nutella στην Ιταλία

2 MIN READ

Η Ferrero λανσάρει μπισκότα Nutella στην Ιταλία

Η Ferrero λανσάρει μπισκότα Nutella στην Ιταλία

Η Ferrero λανσάρει τα μπισκότα Nutella στην Ιταλία, μήνες μετά την κυκλοφορία τους στη Γαλλία.

Το προϊόν συνδυάζει την τραγανότητα των μπισκότων με τη γεύση και την υφή της Nutella, η οποία αντιπροσωπεύει το 40% του προϊόντος.Η ζύμη γίνεται με επιλεγμένα συστατικά, όπως αλεύρι σίτου και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.

Ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο στη Γαλλία και σχεδιάζει να το εμπορευθεί σταδιακά σε όλη την Ευρώπη.

Προχωρημένη τεχνολογία

Τα μπισκότα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Balvano κοντά στην Potenza, όπου η Ferrero έχει επενδύσει πάνω από 120 εκατομμύρια ευρώ σε μια ad hoc γραμμή παραγωγής.

Διαθέτει μια σύνθετη και φουτουριστική τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία περιλαμβάνει 18 εγκατεστημένα συστήματα όρασης για να εξασφαλίσει ένα σύστημα ποιοτικού ελέγχου.

Η συναρμολόγηση του προϊόντος εξασφαλίζεται από μια διαδικασία συγχρονισμού με το χιλιοστό, η οποία ελαχιστοποιεί τα σφάλματα και επιτρέπει την τέλεια σύζευξη των μπισκότων.

Πριν από την κυκλοφορία, το Casa Nutella δημιουργήθηκε στο Μιλάνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες στην Ιταλία να δοκιμάσουν τα μπισκότα.

Η Ferrero έχει επίσης αναπτύξει περίπου 1000 promoters σε περισσότερα από 4.000 καταστήματα λιανικής πώλησης στη χώρα προκειμένου να παράσχει στους πελάτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το προϊόν.

Μπισκότα με “καλύτερη πώληση”

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrero Italia, Alessandro d’Este, είναι πεπεισμένος ότι τα μπισκότα Nutella θα είναι ένα από τα μπισκότα με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιταλική αγορά.

Η εταιρεία αναμένει πωλήσεις ύψους € 80 εκατ. τους πρώτους 12 μήνες.Η ιταλική αγορά μπισκότων αξίζει περίπου 1,2 δισ. ευρώ και η Ferrero στοχεύει σε μερίδιο αγοράς 5% – 8% για τα μπισκότα Nutella.

Στη Γαλλία, οι πωλήσεις των μπισκότων Nutella ήταν τρεις φορές υψηλότερες από τις πωλήσεις άλλων προϊόντων στην αγορά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.