16 Μάι 2024
READING

Η Unilever στους New York Times με χαρτί περιτυλίγματος

2 MIN READ

Η Unilever στους New York Times με χαρτί περιτυλίγματος

Η Unilever στους New York Times με χαρτί περιτυλίγματος

Η μάρκα προσωπικής φροντίδας της Unilever Love Beauty and Planet έχει διαφήμιση στους New York Times σήμερα 8 Δεκεμβρίου, η οποία μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ως χαρτί περιτύλιξης για δώρα στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Το χαρτί περιτυλίγματος περιέχει μηνύματα που ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να επαναχρησιμοποιήσουν υλικά και προϊόντα αυτήν την περίοδο των Χριστουγέννων προκειμένου να μειώσουν τα απόβλητα.

Η εταιρεία επιδιώκει να τονίσει το πρόβλημα με τα απόβλητα και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να κάνουν μικρές αλλαγές για να μειώσουν τα απόβλητα τους.

Η εταιρεία δημιούργησε επίσης το hashtag #smallactsoflove το οποίο ελπίζει ότι οι καταναλωτές θα υιοθετήσουν για να μοιραστούν τις εικόνες του χαρτιού περιτυλίγματος που χρησιμοποιείται, καθώς και τις δικές τους προσπάθειες DIY.

Η Love Beauty and Planet της Unilever θέτουν τη μάρκα στο επίκεντρο της συζήτηση σχετικά με τη βιωσιμότητα και την ενδυνάμωση των καταναλωτών ώστε να υιοθετήσουν καλύτερες πρακτικές.

Υπάρχει αύξηση κατά 25% των απορριμμάτων, ή 25 εκατομμυρίων λιρών αποβλήτων, μεταξύ της ημέρας των ευχαριστιών και της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με την έρευνα που μοιράζεται η εταιρεία.

Το διαφημιστικό έντυπο υπογραμμίζει το γεγονός αυτό και δίνει στους καταναλωτές έναν πραγματικό τρόπο δράσης.

Τα brands με purpose αυξάνονται δύο φορές ταχύτερα από τα άλλα και συνδέονται ιδιαίτερα καλά με τους Millenial και την γενιά Gen Z, σύμφωνα με την έκθεση Purpose 2020 της Kantar Consulting.

Τα εμπορικά σήματα, όπως η Patagonia, Warby Parker και η Tom’s, έχουν σημειώσει επιτυχία με μηνύματα marketing που βασίζονται σε σκοπό με πραγματικές ενέργειες.

Το Bacardi συνεργάστηκε με το περιβαλλοντικό συγκρότημα Lonely Whale που επικεντρώνεται σε ενέργειες υποστήριξης για τους ωκεανούς και θα συλλέξει πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης από 55 μπαρ σε όλη την Αμερική.

Τον Ιούνιο, η Corona ξεκίνησε την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών με ένα πρόγραμμα “Pay with Plastic”, στο οποίο οι καταναλωτές θα μπορούσαν να πληρώσουν για μπύρα παραδίδοντας πλαστικά απόβλητα σε retailers και μπαρ στο Μεξικό, τη Βραζιλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Κολομβία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.