29 Απρ 2024
READING

Η Audi στο Μόναχο με σταθμό δωρεάν φόρτισης, στάθμευσης και υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιο

2 MIN READ

Η Audi στο Μόναχο με σταθμό δωρεάν φόρτισης, στάθμευσης και υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιο

Η Audi στο Μόναχο με σταθμό δωρεάν φόρτισης, στάθμευσης και υπηρεσία μεταφοράς στο αεροδρόμιο

Η Audi ξεκινά μια νέα πρωτοβουλία για όλους τους ιδιοκτήτες υβριδικών αυτοκινήτων ηλεκτρικού ρεύματος και plug-in στο αεροδρόμιο του Μονάχου, με την επωνυμία “Charge & Fly”.

Μέχρι το τέλος του έτους, οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί μπορούν να επαναφορτίζουν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο ή το υβριδικό όχημα με πράσινη ενέργεια ενώ βρίσκονται μακριά και να παρκάρουν δωρεάν.

Αποκλειστικός χώρος στάθμευσης, χωρίς χρέωση και επιβίβαση στο αεροπλάνο – ακριβώς αυτή είναι η ιδέα πίσω από τη νέα πρωτοβουλία της Audi για την απελευθέρωση της ομορφιάς της βιώσιμης κινητικότητας στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, οι ιδιοκτήτες κάθε μάρκας ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή plug-in υβριδικού οχήματος θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους δωρεάν στο αεροδρόμιο και να το επαναφορτίσουν με πράσινη ενέργεια.

Οι χρήστες δεσμεύουν τις απαιτούμενες ημερομηνίες στο www.charge-fly.audi. Το σημείο παράδοσης των αυτοκινήτων είναι το e-tron meteoriteο, στο αεροδρόμιο του Μονάχου, που ηλεκτροδότησε το αεροδρόμιο Piazza την άνοιξη για να σηματοδοτήσει την εισαγωγή του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου.

Ένα λεωφορείο Audi e-tron μεταφέρει επιβάτες στον απαιτούμενο τερματικό σταθμό. Με την επιστροφή τους, οι πελάτες μπορούν να κάνουν test drive συνοδευόμενοι από έναν ειδικό Audi. Ή μπορούν να επισκεφτούν έναν αντιπρόσωπο αργότερα για να δοκιμάσουν το μοντέλο με την άνεση τους.

Η εκστρατεία Charge & Fly και το e-tron meteoriteο που σχεδιάστηκε ως δημόσιος σταθμός ηλεκτρικής φόρτισης, αντιπροσωπεύουν ένα ακόμη δομικό στοιχείο στο ολιστικό οικοσύστημα που λειτουργεί το Audi στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Φέτος τέθηκε σε λειτουργία ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα φόρτισης παγκοσμίως με 70 σημεία φόρτισης AC (22 kW) και έξι σημεία φόρτισης DC (150 kW).

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.