17 Μάι 2024
READING

Η Rent the Runway συνεργάζεται με την W Hotels

2 MIN READ

Η Rent the Runway συνεργάζεται με την W Hotels

Η Rent the Runway συνεργάζεται με την W Hotels

Η Rent the Runway ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την W Hotels σε υπηρεσία “Closet Concierge” σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Κατά την κράτηση ενός δωματίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν τέσσερα στυλ για ενοικίαση για $ 69 και να τα περιμένουν στα δωμάτια τους.

Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν τα αντικείμενα στην reception όταν κάνουν check out.

Η υπηρεσία παρέχεται σε διάφορα ξενοδοχεία της W Hotels σε πολλές πολιτείες στην Αμερική.

Η νέα αυτή υπηρεσία Concierge για την Rent the Runway είναι ένας τρόπος επέκτασης των υπηρεσιών, ώστε οι πελάτες να μπορούν να ταξειδεύουν χωρίς να έχουν ανάγκη να πάρουν μαζί ρούχα.

Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στο Rent the Unlimited Closet του Runway, οι επιλογές θα είναι επίσης εξατομικευμένες σε κάθε τοποθεσία του ξενοδοχείου, βασισμένες σε σιλουέτες, trendy χρώματα και το κλίμα της περιοχής.

“Το ταξίδι χωρίς αποσκευές ήταν πάντα το όνειρό μου”, δήλωσε σε δήλωσή της η Jennifer Hyman, συνιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος της Rent the Runway.

Οι ταξιδιώτες μπορούν απλά να εμφανιστούν και να έχουν την ντουλάπα των ονείρων τους να τους περιμένει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

Η εταιρεία έχει πειραματιστεί με διάφορες εταιρικές σχέσεις, μεταξύ άλλων με επιλεγμένες τοποθεσίες Nordstrom για παραλαβή παραγγελιών και επιστροφές, καθώς και με την WeWork μέσω pop-ups και drop boxes.

Αυτή τη χρονιά, η Rent the Runway επεκτάθηκε σε ενδύματα για παιδιά, συνεργαζόμενη με 13 σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Fendi, Stella McCartney και Little Marc Jacobs.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.