16 Μάι 2024
READING

Το “Porsche Drive” επεκτείνεται

2 MIN READ

Το “Porsche Drive” επεκτείνεται

Το “Porsche Drive” επεκτείνεται

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων “Porsche Drive” ξεκινάει στην ιαπωνική πρωτεύουσα το Τόκιο. Είναι η πρώτη ασιατική τοποθεσία της προσφοράς. Η Porsche Drive ξεκίνησε στη Γερμανία το 2014 και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στη Γαλλία, την Ελβετία και τη Βόρεια Αμερική.

Η υπηρεσία στην Ιαπωνία θα βρίσκεται στο Toranomon Hills στο Minato, το οποίο βρίσκεται στο νότιο κέντρο του Τόκιο.

Θα προσφέρει έναν απλό τρόπο οδήγησης μιας Porsche για άτομα που εργάζονται και ζουν στις περιοχές Toranomon Hills και Atago Green Hills, καθώς και για τουρίστες στο Andaz Tokyo.

Η μοναδική τιμολόγηση πακέτων περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερις ώρες ενοικίασης και μέγιστη διάρκεια δύο διανυκτερεύσεων και τριών ημερών.

Ανταποκρίνεται στις ανάγκες εκείνων που θέλουν να δοκιμάσουν άνετα τα αυτοκίνητα της Porsche με ευέλικτο τρόπο.

Όλο και πιο δημοφιλές: υπηρεσίες κινητικότητας

Με την επέκταση του παγκόσμιου φάσματος υπηρεσιών κινητικότητας, η Porsche ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των πελατών και στην τάση προς την ψηφιακή, ευέλικτη και ατομική επιλογή.

Αυτό περιλαμβάνει τον κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων που κάνει τα οχήματα διαθέσιμα για μικρότερες χρονικές περιόδους.

Στις ΗΠΑ, η Porsche προσφέρει το μοντέλο συνδρομής Porsche Passport, όπου ο πελάτης πληρώνει μηνιαία αμοιβή για πρόσβαση σε κατάλογο οχημάτων και μπορεί να αντικαταστήσει τα οχήματα όσο συχνά θέλει.

Επιπλέον, η Porsche έχει ξεκινήσει την “Porsche Host” στις ΗΠΑ μαζί με τον προμηθευτή πλατφόρμας ανταλλαγής αυτοκινήτων Turo.

Στη Γερμανία, η “Porsche InFlow” είναι μια προσφορά που επιτρέπει τη βραχυπρόθεσμη και ευέλικτη χρήση μεταχειρισμένων οχημάτων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.