21 Μάι 2024
READING

Η Target διαθέτει προϊόντα μέσω του Instagram Checkout

2 MIN READ

Η Target διαθέτει προϊόντα μέσω του Instagram Checkout

Η Target διαθέτει προϊόντα μέσω του Instagram Checkout

Η Target αποτελεί τον πρώτο mass merchandise retailer που επιτρέπει την πραγματοποίηση απευθείας αγορών από το Instagram.

Συγκεκριμένα, το τμήμα ΙΤ της αλυσίδας σχεδίασε μια λύση μέσω της οποίας οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν όσα προϊόντα εμφανίζονται σε @Target και @TargetStyle posts στο Instagram, δίχως να απαιτείται να εγκαταλείψουν το website ή την πλατφόρμα της social πλατφόρμας.

Μάλιστα, κάθε shoppable post διαθέτει μια σχετική σήμανση που περιλαμβάνει το εικονίδιο μιας shopping τσάντας στην γωνία του post. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τα επιθυμητά προϊόντα, να προβούν σε όσες αλλαγές ή μετατροπές θέλουν (λ.χ. επιλογή χρώματος ή μεγέθους) και εν συνεχεία να κάνουν check out.

Όλα αυτά ενόσω βρίσκονται στο Instagram. Κατά την διάρκεια της πρώτης αγοράς που θα πραγματοποιήσουν, οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να προσθέσουν τα στοιχεία αποστολής και πληρωμής κατά την διάρκεια του checkout.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, οι πελάτες μπορούν να ολοκληρώσουν ολόκληρη την διαδικασία με μόλις δύο κλικ.

Η νέα social shopping λύση που προωθεί η Target, βασίζεται σε ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία “Instagram Checkout”, που επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν tap προκειμένου να δουν ένα προϊόν από μια επιλεγμένη shopping λίστα ενός brand. 

Όπως αναφέρουν στελέχη της Target, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν ψηφιακές shopping επιλογές, γεγονός που τους αναγκάζει να επενδύουν σε εμπειρίες, οι οποίες με την σειρά τους θα τους επιτρέψουν να ψωνίσουν αυτό που εν τέλει αναζητούν και χρειάζονται από την αλυσίδα.

Διαδικασία που λαμβάνει χώρα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε κι εάν βρίσκονται και με τον τρόπο που εκείνοι επιθυμούν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.