02 Μάι 2024
READING

Halloween με ταινίες και γλυκά στο σπίτι για την Mars

2 MIN READ

Halloween με ταινίες και γλυκά στο σπίτι για την Mars

Halloween με ταινίες και γλυκά στο σπίτι για την Mars

Ο κατασκευαστής καραμελών Mars λανσάρει τη σειρά Bite Size Halloween, η οποία προβάλλει ταινίες μικρού μήκους για να βοηθήσει τις οικογένειες να γιορτάσουν το Halloween. Οι ταινίες θα προβληθούν σε Freeform, FX και στο Hulu’s Huluween Hub.

Δύο ταινίες θα περιλαμβάνουν ένα mix σε συνδυασμό με τα M&Ms και Skittles, ενώ άλλες με τις Twix, Snickers και τα M&Ms. Οι ταινίες, οι οποίες διαρκούν δύο λεπτά και δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το 20th Digital Studio και την Disney Advertising Sales, θα προβληθούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Καθώς η πανδημία coronavirus δεν θα επιτρέπει φέτος να πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις και ενέργειες του Halloween, η σειρά Bite Size Halloween θα μπορούσε να βοηθήσει την Mars να προσεγγίσει τους οικιακούς καταναλωτές, οι οποίοι βλέπουν περισσότερο περιεχόμενο, σε μια ποικιλία προγραμμάτων της Disney.

Η Mars συνεχίζει να καινοτομεί με σχέδια marketing καθώς η πανδημία καθιστά την παραδοσιακή εκδοχή των διακοπών – με trick-or-treating – αδύνατη .

Προηγουμένως, η εταιρεία ξεκίνησε μια εικονική εμπειρία που ονομάζεται Treat Town διάρκειας ενός μήνα για να διατηρήσει τις μάρκες της στην κορυφαία κατάταξη και να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά την περίοδο των διακοπών που είναι “mega-moment” για την εταιρεία.

Το Bite Size Halloween είναι μια άλλη προσπάθεια να προσελκύσει τους οικιακούς καταναλωτές και να αξιοποιήσει την αυξημένη ροή περιεχομένου που έχει επιταχυνθεί στην πανδημία.

Με τη συνεργασία της με τη Disney, το 20ο Digital Studio και την Disney Advertising Sales  η Mars μπορεί να προσεγγίσει τους θεατές μέσω branding και προϊόντων καθώς αναζητούν περιεχόμενο.

Η εταιρεία καραμελών βρίσκεται δίπλα και σε άλλες μάρκες όπως η Jose Cuervo  που έχουν χρησιμοποιήσει για το περιεχόμενο τους ταινίες ως στρατηγική του marketing τους .

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.