03 Μάι 2024
READING

Η φύση είναι η απάντηση και η North Face το ξέρει αυτό

3 MIN READ

Η φύση είναι η απάντηση και η North Face το ξέρει αυτό

Η φύση είναι η απάντηση και η North Face το ξέρει αυτό
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Οι εξωτερικοί χώροι έχουν καταστεί καταφύγιο για πολλούς ανθρώπους φέτος, καθώς η πανδημία κρατά αμέτρητα εστιατόρια και χώρους κλειστούς – ορισμένους μόνιμα – ενώ πεζοπορία, πικνίκ και άλλες δραστηριότητες στην ύπαιθρο επιτρέπουν ανάπαυλα από μια δύσκολη χρονιά.

Η νέα εκστρατεία της North Face ενθαρρύνει τους ανθρώπους να επαναφέρουν την «φυσιολογική» ζωή τους μέσω της δύναμης της εξερεύνησης, καθιστώντας ταυτόχρονα την ύπαιθρο πιο προσιτή για κοινότητες που είναι πιο πιθανό να ζουν σε περιοχές που στερούνται φύσης και αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να κάνουν τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Η εκστρατεία Reset Normal ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου με ένα παρακινητικό βίντεο από το που δείχνει σημαντικές στιγμές το 2020 καθώς και πώς η δύναμη της εξερεύνησης μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Το Reset Normal σηματοδοτεί την επιστροφή της μάρκας ενδυμάτων στη διαφήμιση της στο Facebook. Το North Face ήταν μια από τις πρώτες μεγάλες μάρκες τον Ιούνιο που συμμετείχε σε μποϊκοτάζ καταδικάζοντας την αποτυχία της πλατφόρμας να καταργήσει τη ρητορική μίσους.

Τώρα, επέστρεψε στη πλατφόρμα και σχεδιάζει να επεκτείνει την τελευταία της καμπάνια στο Instagram. Οι πρεσβευτές της μάρκας και οι συνεργάτες αθλητές θα δημιουργήσουν βίντεο για να μοιραστούν τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να επαναφέρουν την φυσιολογικότητα το 2020.

Τα φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας στο Instagram και το TikTok θα επεκτείνουν περαιτέρω την εμβέλεια της καμπάνιας και θα ενθαρρύνουν το κοινό να συμμετάσχει στη διάδοση του μηνύματος για να υποστηρίξει την αλλαγή. 

Οι προκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας δημοφιλής τρόπος για τις μάρκες να προωθήσουν την ευαισθητοποίηση των αγαπημένων διαδικτυακών πλατφορμών των καταναλωτών και να εμπνεύσουν άμεσες αλληλεπιδράσεις με τους θαυμαστές.

Ενώ ορισμένες μάρκες εξακολουθούν να συγκρατούν τις εκστρατείες τους για να μειώσουν τις δαπάνες εν μέσω οικονομικής ύφεσης, οι συνεργασίες με πρεσβευτές μαρκών ή με διασημότητες μπορούν να βοηθήσουν εταιρείες όπως την The North Face να μεγιστοποιήσουν τους προϋπολογισμούς τους.

Για 10 χρόνια η εταιρεία εργάζεται για να ξεπεράσει τα εμπόδια στην εξερεύνηση και να την καταστήσει πιο προσιτή για όλους.Αλλά το 2020 έχει αποδείξει ότι πρέπει να επιταχύνει ριζικά αυτό το έργο και να συνεργαστεί με μια ευρεία κοινότητα ώστε να κάνει πράξη το όραμα της.

Από το 2010, η North Face δωρίζει 500.000 $ ετησίως σε ΜΚΟ που υποστηρίζουν την εξερεύνηση της φύσης μέσω του προγράμματος Explore Fund Grant. Εργάστηκε για να επιφέρει αλλαγές μέσω του marketing ξεκινώντας με μια σειρά ταινιών μικρού μήκους με προφίλ γυναικών που υποστηρίζουν την ισότητα.

Αυτή η προσπάθεια, που ονομάστηκε #SheMovesMountains, ήταν η πρώτη από τις πολλές πρωτοβουλίες marketing που άρχισαν να επεκτείνουν τον ορισμό της «εξερεύνησης» της μάρκας.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, η The North Face βασίστηκε σε αυτήν την αποστολή με μια παγκόσμια εκστρατεία που θέτει την εξερεύνηση ως μια κατάσταση σκέψης, με ένα δημιουργικό βίντεο που έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει την περιέργεια μέσα από τις τέχνες, τον αθλητισμό και άλλα ενδιαφέροντα μέσα.

Με καμπάνιες όπως το Reset Normal η The North Face μπορεί να εμβαθύνει τις σχέσεις με ένα ευρύτερο κοινό καταναλωτών που όλο και περισσότερο αναζητούν να αγοράζουν από κοινωνικά συνειδητές μάρκες που εργάζονται για να προωθήσουν απτές αλλαγές.

https://www.youtube.com/watch?v=KTYiEDMV7yA

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.