14 Μάι 2024
READING

Η Ugg αναγεννιέται μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο

2 MIN READ

Η Ugg αναγεννιέται μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο

Η Ugg αναγεννιέται μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο

Η Ugg άνοιξε το πρώτο της μεγάλο κατάστημα στην Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη και δήλωσε ότι θα ανοίξει διεθνώς δίκτυο flagship καταστημάτων το 2021. Επίσης κυκλοφόρησε ταυτόχρονα μια διαφημιστική καμπάνια για τα Χριστούγεννα, την “Feel Love”, που διαθέτει “πραγματικούς ήρωες”. 

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι retailers ένδυσης συρρικνώνονται η Ugg επεκτείνεται.Η εταιρεία που εδρεύει στη Νότια Καλιφόρνια, η οποία ιδρύθηκε το 1978, αποτέλεσε μια μεγάλη τάση μόδας στη δεκαετία του 2000 με τους Kate Hudson, Kate Moss και Paris Hilton να φορούν μπότες της μάρκας.

Η τάση υποχώρησε, αλλά η εταιρεία ανακάμπτει και βασίζεται στην ανάγκη για άνεση. Ακόμα και όταν η ένδυση αγωνίζεται για να τα βγάλει πέρα την δύσκολη αυτή περίοδο, οι αναλυτές βλέπουν τους καταναλωτές να αναζητούν προϊόντα που προσφέρουν άνεση.

Έρευνες προβλέπουν ότι τα αθλητικά ρούχα, τα παντελόνια για γυμναστική και γενικά τα casual ρούχα θα καλύψουν το 31% των συνολικών δαπανών ένδυσης στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των διακοπών.

Η Ugg φαίνεται να εκμεταλλεύεται τη στιγμή. Αυτό το φθινόπωρο, ο λιανοπωλητής ανακοίνωσε μια νέα φθινοπωρινή συλλογή με casual ρούχα σε μαλακά υφάσματα όπως sherpa, faux fur και fleece.

Ωστόσο, η Ugg φαίνεται να υπερπηδά μια μεγαλύτερη τάση που επικεντρώνεται στην συρρίκνωση του αποτυπώματος κάθε εταιρείας.

Άλλοι λιανοπωλητές ενδυμάτων αποφάσισαν να κλείσουν οριστικά ορισμένα από τα καταστήματα τους, με την Gap να ανακοινώνει το κλείσιμο του flagship καταστήματος της στο Σαν Φρανσίσκο, η Nordstrom να κλείνει μόνιμα 16 από τα καταστήματα πλήρους γκάμας και η μητρική εταιρεία της Ann Taylor, Ascena να κλείνει 1.000 καταστήματα.

Η Ugg διαθέτει σήμερα 130 καταστήματα concept και outlet διεθνώς, συμπεριλαμβανομένων αυτών στην Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.