01 Μάι 2024
READING

Η Lime προσφέρει την δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρικών σκούτερ χωρίς την αναγκαστική λήψη της εφαρμογής

3 MIN READ

Η Lime προσφέρει την δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρικών σκούτερ χωρίς την αναγκαστική λήψη της εφαρμογής

Η Lime προσφέρει την δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρικών σκούτερ χωρίς την αναγκαστική λήψη της εφαρμογής

Η Lime ενσωματώνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενοικίασης ηλεκτρικών σκούτερ χωρίς την αναγκαστική λήψη της εφαρμογής, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.

Η εταιρεία micromobility ανακοίνωσε πρόσφατα μια σειρά νέων χαρακτηριστικών προϊόντων που αποσκοπούν στην άρση των φραγμών για τους νέους χρήστες, αυξάνοντας παράλληλα την προσβασιμότητα στα οχήματά της. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δωρεάν κρατήσεις οχημάτων έως και για 10 λεπτά, συστάσεις των πλησιέστερων οχημάτων.

Φυσικά, η εμπειρία χωρίς την εφαρμογή είναι ήδη προσβάσιμη σε περισσότερες από τις μισές από τις 130 αγορές της Lime, όπου οι προγραμματιστές παρακολουθούν και αναλύουν τη χρήση της. Βέβαια, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε ηλεκτρονικά σκούτερ. Τα δωρεάν χαρακτηριστικά κρατήσεων και συστάσεων οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την ενοικίαση ηλεκτρονικών σκούτερ και ηλεκτρονικών ποδηλάτων της Lime-και σε κάθε αγορά και γλώσσα, σύμφωνα με τους προγραμματιστές της Lime.

Η λειτουργία της οδήγησης χωρίς την λήψη της εφαρμογής είναι προσανατολισμένη προς εκείνους που είναι νέοι στην χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας και μπορεί να μην διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο στα τηλέφωνά τους για να κατεβάσουν την εφαρμογή ή να μην βρίσκονται σε σημείο με καλό δίκτυο.

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία, οι πελάτες πρέπει να σαρώσουν έναν κώδικα QR με την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής τους, η οποία συνδέεται με τα App Clips της Apple ή τις λειτουργίες Instant App του Android. Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να επιβεβαιώσουν τη βόλτα και να χρησιμοποιήσουν το Apple Pay ή το Google Pay για να ξεκινήσουν την οδήγηση. 

Από τεχνικής απόψεως, οι χρήστες κατεβάζουν στην ουσία ένα κομμάτι της εφαρμογής — μόνο 10 megabytes έναντι 100 megabytes για την πλήρη εφαρμογή και μόνο για οκτώ ώρες. Για τον μέσο αναβάτη, φαίνεται σαν να ανοίγει ένα αρχείο ή μια εφαρμογή στο τηλέφωνό τους, κάτι που είναι πολύ πιο γρήγορο από την κανονική λήψη της εφαρμογής, τη δημιουργία ενός λογαριασμού, την προσθήκη μιας μεθόδου πληρωμής, τα οποία μπορεί να διαρκέσουν περίπου πέντε λεπτά αντί για 30 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, πολλοί αναφέρουν ότι αυτή η λειτουργία θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες λήψεις εφαρμογών και συνεπώς μικρότερη συγκέντρωση σε δεδομένα χρηστών. Παρόλα αυτά, η Lime αναφέρει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τις ισχυρές πωλήσεις αυτή τη στιγμή, παρά για την συγκέντρωση μίας βάσης δεδομένων.

Η Lime, η οποία υποστηρίζεται από την Uber και την Alphabet, είναι μία από τις εταιρείες που ενισχύουν, συγχρόνως, το πολυπόθητο πιλοτικό πρόγραμμα e-scooter της Νέας Υόρκης στο Μπρονξ, έναν δήμο με πολλές κοινότητες χαμηλού εισοδήματος και σημαντικές ελλείψεις στον τομέα της διαμετακόμισης. Τέλος, σε μια σχετική δήλωση της, η Lime ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία micromobility που υιοθέτησε την δυνατότητα οδήγησης χωρίς εφαρμογή.

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.