01 Μάι 2024
READING

Η Hugo Boss επεκτείνει περαιτέρω το ηλεκτρονικό εμπόριο

1 MIN READ

Η Hugo Boss επεκτείνει περαιτέρω το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Hugo Boss επεκτείνει περαιτέρω το ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Hugo Boss έκανε το διαδικτυακό της κατάστημα προσβάσιμο σε δώδεκα επιπλέον χώρες, όπως η Ρωσία, η Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η γερμανική ετικέτα μόδας θέλει να διπλασιάσει τον online κύκλο εργασιών της σε δύο χρόνια.

Η Hugo Boss συνεχίζει να επεκτείνει το διαδικτυακό της κατάστημα: μετά την προσθήκη 32 χωρών πέρυσι, η μάρκα ανοίγει τώρα το ηλεκτρονικό της κατάστημα σε πελάτες από το Μπαχρέιν, την Αίγυπτο, την Εσθονία, το Κουβέιτ, τη Λετονία, τη Λιθουανία, το Ομάν, τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Νότια Κορέα.

Πέρυσι, η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου της Hugo Boss αυξήθηκε κατά περισσότερο από 50% σε 221 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να εμποδίσει την εταιρεία να βυθιστεί στο κόκκινο λόγω της κρίσης του Covid: ο συνολικός κύκλος εργασιών μειώθηκε κατά 31% στα 1,95 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Hugo Boss αναμένει ότι η μετάβαση στο διαδίκτυο θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια. Για το έτος 2021, η εταιρεία αναμένει ότι οι διαδικτυακές πωλήσεις θα ξεπεράσουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ ενώ μέχρι το τέλος του 2022, ο κατασκευαστής μόδας θέλει να ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.