03 Μάι 2024
READING

Έρευνα | Οι καταναλωτές θέλουν ψηφιακά ολοκληρωμένα καταστήματα

2 MIN READ

Έρευνα | Οι καταναλωτές θέλουν ψηφιακά ολοκληρωμένα καταστήματα

Έρευνα |  Οι καταναλωτές θέλουν ψηφιακά ολοκληρωμένα καταστήματα

Οι πελάτες εκτιμούν τα φυσικά καταστήματα αλλά έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες για την εμπειρία στο κατάστημα.Σύμφωνα με μια νέα έρευνα πάνω από 2.000 καταναλωτές των ΗΠΑ από την Tango, το 85% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει μια πραγματική εμπειρία στο κατάστημα. Ωστόσο, το 83% των ερωτηθέντων θέλει μια καλύτερη απρόσκοπτη διαδικτυακή εμπειρία όταν πραγματοποιεί αγορές.

Ως μέρος αυτής της απρόσκοπτης εμπειρίας, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων λένε ότι τα καταστήματα πρέπει να αλλάξουν τη μορφή του καταστήματός τους για να παρέχουν ένα καλύτερο περιβάλλον για παραλαβή. Ωστόσο, μια σημαντική πλειοψηφία (86%) των ερωτηθέντων είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο τα περισσότερα καταστήματα έχουν ενσωματώσει την παρουσία τους στο διαδίκτυο με την εμπειρία στο κατάστημα, με πάνω από το ένα τρίτο (37%) πολύ ικανοποιημένο και σχεδόν οι μισοί (48%) κάπως ικανοποιημένοι.

Οι ερωτηθέντες με εισόδημα νοικοκυριού τουλάχιστον 75.000 $ είναι πιο πιθανό να είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο τα περισσότερα καταστήματα έχουν ενσωματώσει τη διαδικτυακή και φυσική τους εμπειρία από εκείνους που κερδίζουν λιγότερα και όσοι έχουν ένα παιδί στο νοικοκυριό (89%) είναι πιο πιθανό από αυτούς χωρίς.

Σχεδόν εννέα στους 10 (87%) ερωτηθέντες είναι ικανοποιημένοι με τις επιλογές που έχουν για παραλαβή και παράδοση στο κατάστημα από καταστήματα ή / και αλυσίδες εστιατορίων, με 41% πολύ ικανοποιημένους και λιγότερο από τους μισούς (46%) κάπως ικανοποιημένοι. Από αυτήν την ομάδα, οι καταναλωτές 30 ετών και άνω είναι πιο πιθανό από αυτούς που είναι 18-29 ετών να λένε ότι είναι ικανοποιημένοι με τις επιλογές που έχουν για παραλαβή και παράδοση στο κατάστημα.

Επιπλέον, το 84% των ερωτηθέντων είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο τα καταστήματα έχουν διευκολύνει και / ή γρηγορότερα λαμβάνουν ηλεκτρονικές παραγγελίες, με 41% πολύ ικανοποιημένο και 43% κάπως ικανοποιημένο. Τα τρία τέταρτα (76%) των ερωτηθέντων συμφωνούν ότι η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς και παραλαβής στο κατάστημα (BOPIS) ήταν μια  «θετική» παρακαταθήκη που αφήνει η πανδημία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.