03 Μάι 2024
READING

Απολαυστικός LeBron James σε διαφήμιση του ενεργειακού ποτού «Mtn Dew» για την Pepsi

2 MIN READ

Απολαυστικός LeBron James σε διαφήμιση του ενεργειακού ποτού «Mtn Dew» για την Pepsi

Απολαυστικός LeBron James σε διαφήμιση του ενεργειακού ποτού «Mtn Dew» για την Pepsi

Το Mtn Dew Rise Energy, μια έκδοση του αναψυκτικού με περισσότερη καφεΐνη, αυτή την εβδομάδα λάνσαρε την πρώτη του καμπάνια, με μια διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί ο LeBron James. Το σποτ με τίτλο «The Morning Makes You» δείχνει τι θα συνέβαινε αν ο Lebron αποφάσιζε να είναι αναβλητικός τα πρωινά, φέρνοντας σε αντίθεση αυτή την εναλλακτική πραγματικότητα με τα επιτεύγματά του ως παίκτης μπάσκετ, πατέρας, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος. 

Το σποτ θα προβάλλεται σε εθνικό επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια των πλέι-οφ του ΝΒΑ. Επιπλέον, το σποτ αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο διάσημος παίκτης του ΝΒΑ εμφανίζεται σε καμπάνια για ένα brand της PepsiCo μετά τη μετάβαση του από την αντίπαλη Coca-Cola.

Η καμπάνια για το «Mtn Dew Rise Energy» είναι αξιοσημείωτη καθώς εισάγει τη μάρκα σε μια μεγάλη εθνική καμπάνια και αποτελεί το πρώτο σημάδι της συνεργασίας της με τον LeBron James. Η PepsiCo παρουσίασε το ενεργειακό ποτό τον Μάρτιο και ανακοίνωσε ότι ο σταρ του NBA θα είναι το πρόσωπο της μάρκας και θα συμμετάσχει και σε προωθήσεις της Frito-Lay, του τμήματος σνακ της εταιρείας. Η εικόνα του James ως αθλητή σούπερ σταρ μπορεί να βοηθήσει την PepsiCo να αυξήσει την προβολή του Mtn Dew Rise Energy και να δημιουργήσει την επέκταση της μάρκας στην αναπτυσσόμενη κατηγορία ενεργειακών ποτών.

Το Mtn Dew εδώ και χρόνια έχει αντικαταστήσει τη φόρμουλα του ως αναψυκτικό με καφεΐνη που παρέχει ενέργεια για εξωτερικές δραστηριότητες. Η συγκεκριμένη φόρμουλα είχε ιδιαίτερη απήχηση σε καταναλωτές που περνούσαν πολλές ώρες στο σπίτι παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Η φόρμουλα ενεργειακού ποτού, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον καφεΐνη μαζί με βιταμίνες και μέταλλα, μπορεί να προσελκύσει αυτές τις ομάδες καταναλωτών. Η μάρκα διαθέτει ήδη μια έκδοση που ονομάζεται Mtn Dew Game Fuel για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών και για να ενισχύσει τους δεσμούς της με αυτές τις ομάδες κοινού, άνοιξε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα τον Δεκέμβριο για να πουλήσει την πλήρη σειρά γεύσεων και να προσφέρει ανταμοιβές για επαναλαμβανόμενες αγορές.

Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός και οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, υποστηρίζοντας τη ζήτηση για αναψυκτικά με γεύση εσπεριδοειδών όπως το Mtn Dew, η μάρκα παρουσίασε διάφορες εκστρατείες με σκοπό την ενημέρωση. Επιπλέον, το Mtn Dew δημιούργησε ένα “χαμένο επεισόδιο” του “The Joy of Painting”, του εκπαιδευτικό σόου που παρουσίαζε ο πρώην ζωγράφος τοπίων, Bob Ross, για να προσελκύσει τους χρήστες του YouTube και να αισθανθούν νοσταλγία για την ζωή τους προ πανδημίας.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.