30 Απρ 2024
READING

Μεγάλοι retailers φιλοξενούν στις ιστοσελίδες τους third-party sellers ελπίζοντας να κερδίσουν νέους αγοραστές 

2 MIN READ

Μεγάλοι retailers φιλοξενούν στις ιστοσελίδες τους third-party sellers ελπίζοντας να κερδίσουν νέους αγοραστές 

Μεγάλοι retailers φιλοξενούν στις ιστοσελίδες τους third-party sellers ελπίζοντας να κερδίσουν νέους αγοραστές 

Retailers συμπεριλαμβανομένων των Express, Urban Outfitters και J. Crew, προσπαθούν να ανταγωνιστούν το Amazon, προσφέροντας προϊόντα από third-party sellers στις ιστοσελίδες τους. 

Η κίνηση αυτή αποτελεί μια προσπάθεια να κερδίσουν νέους αγοραστές καθώς αυτοί περιηγούνται στο διαδίκτυο. Οι έμποροι λιανικής σχεδιάζουν να προσφέρουν μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων, ώστε να είναι πιο πιθανό να βρουν οι αγοραστές αυτό που ψάχνουν στις ιστοσελίδες τους και, συνεπώς, να αυξηθούν οι πωλήσεις. Ωστόσο, οι λιανοπωλητές σχεδιάζουν να επιμείνουν σε προϊόντα που μοιάζουν περισσότερο με τα δικά τους και όχι να δημιουργήσουν μια αγορά όπως αυτή του Amazon. 

Παρόλα αυτά, η Express δήλωσε ότι κατάφερε να επεκταθεί σε νέες κατηγορίες, όπως η ομορφιά, τα αθλητικά ρούχα και τα αντρικά προϊόντα περιποίησης. Δημιούργησε το Express Marketplace ως έναν τρόπο για να ανακαλύπτουν και να ψωνίζουν οι πελάτες νέες μάρκες που συμπληρώνουν την υπάρχουσα συλλογή της. “Το Express Marketplace μας κρατά εστιασμένους στα πλεονεκτήματά μας, μας επιτρέπει να δοκιμάζουμε και να ανακαλύπτουμε νέες κατηγορίες, ενώ παράλληλα διευρύνει τη συνολική ποικιλία με έναν ενδιαφέροντα και επίκαιρο τρόπο” δήλωσε η εταιρεία. 

Οι έμποροι λιανικής πώλησης λαμβάνουν ένα μερίδιο από κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται, αν και το μέγεθος του ποσοστού αυτού δεν είναι γνωστό. Παρά την εμφάνισή τους στις ιστοσελίδες των λιανοπωλητών, τα προϊόντα πωλούνται και αποστέλλονται από άλλους πωλητές. 

Κολοσσοί του λιανεμπορίου, όπως το Amazon, το Walmart και το Target, χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια third-party sellers. Το μοντέλο έχει αυξήσει τα έσοδα του Amazon -το οποίο εγκαινίασε την αγορά του πριν από περισσότερα από 20 χρόνια- και έχει δώσει στους πωλητές αυξημένη προβολή. Ο Jeff Bezos δήλωσε στην τελευταία του επιστολή προς τους επενδυτές ότι περίπου το 60% των πωλήσεων στο Amazon προέρχεται από third-party sellers και αυτό είναι μια κατεύθυνση που πολλοί θέλουν ακολουθήσουν αφού προσθέτουν έσοδα χωρίς να επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.