02 Μάι 2024
READING

Η Burberry αποκαλύπτει το πρώτο NFT ως μέρος της συνεργασίας για παιχνίδια 

3 MIN READ

Η Burberry αποκαλύπτει το πρώτο NFT ως μέρος της συνεργασίας για παιχνίδια 

Η Burberry αποκαλύπτει το πρώτο NFT ως μέρος της συνεργασίας για παιχνίδια 

Η Burberry λάνσαρε το πρώτο της non-fungible token (NFT) σε συνεργασία με την Mythical Games και το εμβληματικό της παιχνίδι Blankos Block Party.”Η συνεργασία αυτή θα ανοίξει το δρόμο για το μέλλον της ψηφιακής ιδιοκτησίας στα παιχνίδια”, αναφέρει η Burberry σε ανακοίνωσή της.

Το Blankos Block Party είναι ένα πρωτοποριακό παιχνίδι για πάρτι που παίζεται με πολλούς παίκτες και περιλαμβάνει ψηφιακά παιχνίδια βινυλίου, γνωστά ως Blankos, τα οποία ζωντανεύουν σε ένα blockchain, παρέχοντας εγγενώς στους παίκτες απόδειξη της επαληθευμένης ιδιοκτησίας και αυθεντικότητας. Η Burberry είναι η πρώτη μάρκα πολυτελείας που συμμετέχει στο Blankos Block Party. 

Στολισμένη με το νέο TB Summer Monogram της Burberry και εμπνευσμένη από τον κωδικό του οίκου Animal Kingdom της μάρκας, η Burberry θα λανσάρει τα δικά της επώνυμα αξεσουάρ NFT στο παιχνίδι, όπως ένα jetpack, περιβραχιόνια και παπούτσια πισίνας, τα οποία οι παίκτες μπορούν να εφαρμόσουν σε οποιοδήποτε Blanko έχουν στην κατοχή τους. Το περιορισμένης ποσότητας Burberry Blanko είναι ένας καρχαρίας που ονομάζεται Sharky B, ο οποίος μπορεί να εκπαιδευτεί για να κατακτήσει μια σειρά από δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας και της ευκινησίας, εξασφαλίζοντας τόσο τη μοναδικότητα όσο και τη σπανιότητα του παιχνιδιού. 

Καινοτομία 

Σε μια εποχή που οι πελάτες επαναπροσδιορίζουν συνεχώς τους χώρους των κοινοτήτων και τους τρόπους με τους οποίους συνδέονται με τις μάρκες, η συνεργασία της Burberry με την Mythical Games αντικατοπτρίζει το μακροχρόνιο πνεύμα καινοτομίας και δημιουργικότητας του οίκου, υπερβαίνοντας τα όρια για να σφυρηλατήσει διαρκείς συνδέσεις με τις κοινότητές του. 

Η Burberry είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του παιχνιδιού. Η διεύρυνση των ορίων μέσω του πειραματισμού βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών της Burberry, που επιδιώκει συνεχώς να συνδέεται με τις κοινότητές της στους χώρους που αγαπούν. Με αυτή τη συναρπαστική ιδέα, είναι σε θέση να ξεκλειδώσει πραγματική αξία για την κοινότητα των παιχνιδιών, ενθαρρύνοντας τους παίκτες να αλληλεπιδράσουν με τη μάρκα σε ένα περιβάλλον που εξυμνεί την τέχνη, τον σχεδιασμό και την εξερεύνηση. 

Τα παιχνίδια είναι ένας μοναδικός χώρος για να δοκιμάζει η εταιρεία και να μαθαίνει και να εξετάζει ψηφιακές καινοτομίες που ενσαρκώνουν τις αξίες της και υμνούν τη δημιουργικότητα μεταξύ των κοινοτήτων της. Η συνεργασία με την Mythical Games μοιάζει με ένα φυσικό επόμενο βήμα, που υπερβαίνει τα εσωτερικά της παιχνίδια, φέρνοντας το σύμπαν της Burberry σε ένα καθιερωμένο περιβάλλον. 

Η Burberry είναι μια εταιρεία, η οποία έχει την ικανότητα να παράγει και να εμπορεύεται τα προϊόντα της. Η Mythical μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι δημιουργοί και τα brands εμπλέκονται με το κοινό τους μέσω του blockchain και της ιδιοκτησίας των παικτών. Η συνεργασία Burberry x Blankos είναι μια πολυαναμενόμενη πρωτιά και για τις δύο εταιρείες – η πρώτη συλλογή NFT για την Burberry και η πρώτη μάρκα πολυτελείας στο Blankos Block Party.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.