02 Μάι 2024
READING

Η νέα καμπάνια του Instagram γιορτάζει την διαφορετικότητα και την δημιουργικότητα των χρηστών του 

2 MIN READ

Η νέα καμπάνια του Instagram γιορτάζει την διαφορετικότητα και την δημιουργικότητα των χρηστών του 

Η νέα καμπάνια του Instagram γιορτάζει την διαφορετικότητα και την δημιουργικότητα των χρηστών του 

Το Instagram ξεκίνησε μια νέα προωθητική καμπάνια και γιορτάζει την διαφορετικότητα των χρηστών του, με σλόγκαν «Who We Become is Yours to Make». Μετά από μία χρονιά αμφισβήτησης, ακόμη και εκείνων που θεωρούνταν ως «φυσιολογικά» και «πιθανά», έρχεται το Instagram με τη νέα αυτή καμπάνια να τονίσει την επιστροφή στα κανονικά και φυσιολογικά πρότυπα, αν και το φυσιολογικό δεν ήταν ποτέ αρκετό για την κοινωνία. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μία κραυγή προόδου και αισιοδοξίας, εστιάζοντας στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω του μηνύματος «Who We Become is Yours to Make». 

Η φωτογραφία της καμπάνιας, η οποία απαθανατίστηκε από τη φωτογράφο Bella Newman, περιλαμβάνει μια συλλογή από content creators του Instagram σε μορφή πορτρέτου αποτυπώνοντας τις προσωπικές τους ιστορίες. Τα πορτρέτα θα βρίσκονται διαθέσιμα σε τοποθεσίες που σχετίζονται με το πολιτισμό, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν την δημοτικότητα προσελκύοντας ένα ευρύτερο φάσμα χρηστών στην εφαρμογή. Το κομμάτι της ενσωμάτωσης αποτέλεσε βασικό κλειδί για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, καθώς προστέθηκαν μια σειρά από νέες επιλογές στο οικοσύστημα του Instagram προσφέροντας την δυνατότητα ελευθερίας και έκφρασης, καθώς και μία καλύτερη εμπειρία στους χρήστες της εφαρμογής. 

Τον Μάιο, το Instagram πρόσθεσε τη νέα δυνατότητα «Pronouns» στα προφίλ των χρηστών, με την οποία οι users της εφαρμογής μπορούν να επιλέξουν έως και τέσσερα pronouns, ώστε οι άνθρωποι να αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά τους μέσω των αντιδράσεων. Παράλληλα το Instagram επέκτεινε το φίλτρο «Limits» και τα DM εργαλεία, παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες στους ανθρώπους ώστε να είναι σε θέση να αποφεύγουν τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Αυτό θα βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο της εφαρμογής να εκφράζεται πολύ πιο εύκολα, καθώς είναι φανερό ότι το Instagram προσπαθεί να αναπτύσσει συνεχώς νέα εργαλεία, τα οποία θα συμβάλλουν στην επίτευξη της συγκεκριμένης ενέργειας. Τέλος αυτή η νέα καμπάνια τονίζει ακόμη περισσότερο τους πολλούς τρόπους χρήσης της εφαρμογής, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και την εξέλιξη διαφορετικών κοινοτήτων. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.