30 Απρ 2024
READING

Η Zalando αναπτύσσεται προσθέτοντας πάνω από 50 νέα brands στο δυναμικό της 

2 MIN READ

Η Zalando αναπτύσσεται προσθέτοντας πάνω από 50 νέα brands στο δυναμικό της 

Η Zalando αναπτύσσεται προσθέτοντας πάνω από 50 νέα brands στο δυναμικό της 

Η γερμανική online fashion πλατφόρμα Zalando θα προσθέσει δεκάδες luxury brands στη γκάμα της, ενώ ταυτόχρονα θα συνεργαστεί και με την γνωστή πλατφόρμα σχεδιαστών Not Just A Label (NJAL). Αναλυτικότερα η Zalando επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη επέκταση προσφέροντας είδη πολυτελείας, ως ένα μέσο να ενισχύσει τις ιδιότητές της όπως είναι η αξιοπιστία, η μοναδικότητα και το inclusivity, τόσο για τα luxury brands όσο και για τους σχεδιαστές μόδας.

Έτσι η πλατφόρμα μόδας καλωσόρισε στο δυναμικό της περισσότερες από πενήντα νέες μάρκες πολυτελών ειδών, συμπεριλαμβανομένων των Missoni, Christopher Kane, 032C και Mansur Gavriel.Παράλληλα με την ένταξη των νέων brands στην πλατφόρμα, η Zalando από τον Σεπτέμβριο και μετά θα συνεργάζεται και με τη διεθνή πλατφόρμα σχεδιαστών NJAL, η οποία ιδρύθηκε το 2008.

Η NJAL προσφέρει στους σχεδιαστές την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο παγκόσμιο κοινό φέρνοντας διάφορες αναδυόμενες μάρκες από διαφορετικά υπόβαθρα  στο Zalando Designer, το section της πλατφόρμας με αγαθά κατηγορίας luxury. Όσον αφορά το κομμάτι του inclusivity, μέσω μίας special καμπάνιας marketing με τίτλο «Luxury on Your Terms» υπογραμμίζονται οι φιλοδοξίες της Zalando. Έτσι συμπεριλαμβάνεται μια σειρά αποτελούμενη από διαδραστικά βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό ηθοποιό Lachlan Watson, προσφέροντας την δυνατότητα στους πελάτες να προβούν στην αγορά των συγκεκριμένων συλλογών μέσω της Zalando.

Πλέον το δημοφιλές brand θα διαθέτει ποικιλία μαρκών, ενισχύοντας την καταναλωτική εμπειρία. Ένας αρκετά σημαντικός στόχος της εταιρείας και των συνεργατών της είναι η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός συλλογών luxury ειδών με γνώμονα το κομμάτι της βιωσιμότητας και του diversity, ώστε να επέλθει η αλλαγή τόσο στο καταναλωτικό κοινό όσο και στη βιομηχανία. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.