18 Μάι 2024
READING

PULZE και iD τώρα και στην Ελλάδα από την Imperial Tobacco για μια μοναδική εμπειρία στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού πέρα από το συνηθισμένο

3 MIN READ

PULZE και iD τώρα και στην Ελλάδα από την Imperial Tobacco για μια μοναδική εμπειρία στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού πέρα από το συνηθισμένο

PULZE και iD τώρα και στην Ελλάδα από την Imperial Tobacco για μια μοναδική εμπειρία στα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού πέρα από το συνηθισμένο

Η Imperial Tobaccο, δημιουργός των τσιγάρων Davidoff, πιστή στο όραμά της για ένα μέλλον με περισσότερες επιλογές, επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κυκλοφορεί τη νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και τις ράβδους καπνού iD, για τους ενήλικες καπνιστές που αναζητούν κάτι πέρα από το συνηθισμένο. 

Οι υψηλές προδιαγραφές και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καπνιστές. Οι συσκευές PULZE προσφέρουν 20 συνεχείς χρήσεις με 1 μόνο φόρτιση, έχουν γρήγορη εκκίνηση, ενώ δεν χρειάζονται χωριστή θήκη φόρτισης (all-in-one).  H αυτονομία της μπαταρίας τους διαρκεί έως και 1 ολόκληρη ημέρα με μόλις 90 λεπτά χρόνο φόρτισης.  Διαθέτουν αυτόματη λειτουργία επέκτασης χρόνου χρήσης, καθώς και επιλογή έντασης της γεύσης iD μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης: Standard λειτουργία για πιο έντονη και Eco λειτουργία για πιο διακριτική εμπειρία. Τέλος η συσκευή PULZE, διατίθεται σε δύο κομψές και μοντέρνες αποχρώσεις, copper και silver, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!  

Οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά, ασυνήθιστα διακριτική, ενώ διατίθενται σε 4 νέες γεύσεις: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με κάψουλα δροσερής γεύσης μέντας όταν την επιλέξεις. Εξίσου σημαντική για τον σύγχρονο καπνιστή είναι η συνεχής υποστήριξη υψηλής ποιότητας. Ένας από τους εκπροσώπους της ομάδας PULZE Care είναι έτοιμος να σε βοηθήσει κάθε στιγμή σε τυχόν απορίες σχετικά με την εγγραφή σου, την εγγύηση της συσκευής σου, αλλά και ό,τι άλλο χρειαστείς.  

Το καινοτόμο αυτό προϊόν νέας γενιάς είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες που έχουν τεκμηριώσει ότι τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού έχουν δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για τους καπνιστές, σε σύγκριση με το συμβατικό τσιγάρο. Η Imperial Tobaccο έχει επενδύσει περισσότερο από 1 δις ευρώ στην έρευνα και ανάπτυξη του προϊόντος αυτού που θερμαίνει τον καπνό χωρίς να γίνεται καύση, διαδικασία η οποία έχει ενοχοποιηθεί ως κύρια αιτία παθήσεων που συνδέονται με το κάπνισμα.

O Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Η Imperial Tobacco είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες διεθνώς στον χώρο του καπνού. Είμαστε συνεπείς με τη δέσμευση μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες, πρακτικές και οικονομικές προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές για προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Για το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD θα κάνουμε σημαντική επένδυση στη χώρα μας, με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και με την υποστήριξη της Μικρής Λιανικής μέσω ισχυρού προγράμματος πιστώσεων και κινήτρων σε Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets.  Έτσι θα συμβάλουμε στην στροφή των καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές του καπνίσματος, αλλά και θα συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

H Imperial Tobacco Hellas κατέχει ηγετικό ρόλο στην ΝΑ Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα και με ελληνική διοίκηση, ο συνολικός αριθμός των χωρών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της φτάνει τις 13, με πιο σημαντικές την Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.  Στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο μαρκών της ανήκουν τα Τσιγάρα Davidoff, Slim Line, Gauloises, John Player Special, West, R1, οι Καπνοί Golden Virginia & Drum, τα Χαρτιά & Φιλτράκια Rizla και τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα myblu, που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά πριν από 2 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.  

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.