01 Μάι 2024
READING

Τα Sephora Greece παρουσιάζουν τα φετινά Χριστουγεννιάτικα αποκλειστικά & επώνυμα προϊόντα τους

2 MIN READ

Τα Sephora Greece παρουσιάζουν τα φετινά Χριστουγεννιάτικα αποκλειστικά & επώνυμα προϊόντα τους

Τα Sephora Greece παρουσιάζουν τα φετινά Χριστουγεννιάτικα αποκλειστικά & επώνυμα προϊόντα τους

Τα Sephora Greece παρουσιάζουν τα φετινά Χριστουγεννιάτικα Αποκλειστικά & Επώνυμα προϊόντα τους και γίνονται ο απόλυτος προορισμός για τα Xmas Gifting.

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Sephora μοιράζονται στιγμές ομορφιάς, αγάπης και χαράς, φέρνοντας έτσι ακόμα πιο κοντά τους ανθρώπους μεταξύ τους.

Μοιραζόμαστε στιγμές αγάπης, χαράς, περιποίησης & φροντίδας με τους αγαπημένους μας, είναι το κύριο μήνυμα που αυτή τη χρονιά, μετά από μια δύσκολη περίοδο, που όλοι έχουμε περάσει λόγω των γνωστών περιορισμών και καταστάσεων, η γνωστή αλυσίδα Καλλυντικής περιποίησης επικοινωνεί μέσω του ιδιαίτερα διαμορφωμένου σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, Δικτύου Καταστημάτων της αλλά και των ιδιαίτερων και μοναδικών προϊοντικών επιλογών που προσφέρει στους Καταναλωτές.

Το Xmas Gifting έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στο συνολικότερο beauty business δεδομένου ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες αύξησης των επισκεπτών και του τζίρου που συνεπάγεται.

Αυτή την χρονιά οι προσδοκίες μεγαλώνουν παρ’ολο τα περιοριστικά μέτρα, δεδομένου ότι τα Καταστήματα συνεχίζουν να είναι ανοιχτά συμβάλλοντας, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σε μια μετρημένα αισιόδοξη όμως προσδοκία.

Ταυτόχρονα το ηλεκτρονικό εμπόριο, τόσο μέσω web αλλά και mob app.,συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο convenience, ταχύτητας, εύρος προϊόντων και προσφορών.

Τι θέλουμε όμως να είναι διαφορετικό σε σχέση με το 2020? Η δυνατότητα κάλυψης μιας ανάγκης η οποία ξεπερνάει τα νούμερα – η συναισθηματική και ανθρώπινη ανάγκη να μπορέσουμε να επισκεφθούμε τα φυσικά καταστήματα – εκεί που η εμπειρία αγοράς προσφέρει συναισθηματική και ανθρώπινη – κοινωνική χαρά.

Τα Sephora, δίνουν αυτή την αίσθηση χαράς τα φετινά Χριστούγεννα σε όλους τους καταναλωτές που θέλουν να τα τιμήσουν με την παρουσία τους!

Ένα εξειδικευμένο σύνολο επαγγελματιών θα περιμένουν να τους εξυπηρετήσουν συμβάλλοντας και εκείνοι στην χαρά του να μοιραστούν μαζί εμπειρίες Χριστουγεννιάτικες!

Because “sharing is beautiful” αυτά τα Χριστούγεννα στα Sephora!Με αποκλειστικότητες, προϊόντα και δώρα για όλους μας!

  

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.