18 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day

2 MIN READ

Campaign of the Day

Campaign of the Day

Σε κάθε newsletter το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Σήμερα παρουσιάζουμε την ξεχωριστή καμπάνια για την Περιφέρεια Πελοποννήσου «Peloponnese – Greece beyond the obvious», που δημιούργησε η Unlimited Creativity, μέλος της V+O Greece, η οποία μάλιστα ταξίδεψε στα New York Festivals TV & Film Awards και επέστρεψε με χρυσό βραβείο, στην κατηγορία Corporate Image.

Μέσα από τη δημιουργική απόδοση του concept, που κέρδισε την ψήφο των κριτών, το spot σύστησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως τον «μη προφανή» τουριστικό προορισμό, γεμάτο Ελλάδα, που προσκαλεί ξένους και Έλληνες επισκέπτες να γνωρίσουν τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει.

Στον φετινό διαγωνισμό, του οποίου οι νικητές ανακοινώθηκαν στις 26 Απριλίου, έλαβαν μέρος films και τηλεοπτικές παραγωγές από 42 χώρες, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από περισσότερους από 200 επαγγελματίες του χώρου. Τα Νew York Festivals TV & Film Awards αποτελούν επίσημο μέλος του International Committee of Tourism Film Festivals (CIFFT), του οργανισμού που διεξάγει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τουριστικών φιλμ παγκοσμίως, του CIFFT Circuit. Το CIFFT Circuit βραβεύει τα καλύτερα τουριστικά videos από όλον τον κόσμο, σε πέντε θεματικές κατηγορίες και ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Δείτε ακόμα: Μια καμπάνια με κλασικά αυτοκίνητα σε κινηματογραφικές στιγμές.

Την παραγωγή του video υλοποίησε η Indigo View – Creative Media Productions, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γκότση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.