02 Μάι 2024
READING

Kaizen Gaming | Διαρκής στήριξη στον αθλητισμό σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται

4 MIN READ

Kaizen Gaming | Διαρκής στήριξη στον αθλητισμό σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται

Kaizen Gaming |  Διαρκής στήριξη στον αθλητισμό σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται

Η Kaizen Gaming συμπλήρωσε 10 χρόνια από τη δημιουργία της έχοντας καταφέρει να συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες Gametech εταιρίες παγκοσμίως και να αποτελεί ένα ελληνικό success story συνεχούς εξέλιξης.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της το 2012, συνδέθηκε με τον αθλητισμό, θεωρώντας ότι η πολύπλευρη στήριξή του, αποτελεί ενεργό μέρος της αποστολής της ενώ οντας σταθερά ένθερμος υποστηρικτής όλων των εκφάνσεων του αθλητισμού, έχει αναπτύξει χορηγικές συνεργασίες με κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες ενώ ενισχύει αθλητές, ομοσπονδίες, πρωταθλήματα, αθλητικές διοργανώσεις και ποικίλες αθλητικές πρωτοβουλίες.

Στα πλαίσια αυτής της σταθερά ανοδικής πορείας και επιτυγχάνοντας μια ιστορική συμφωνία, η Kaizen Gaming γίνεται η πρώτη στον τομέα της παγκοσμίως που συνεργάζεται με τη FIFA, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, ως Επίσημος Υποστηρικτής της για την Ευρώπη με το διεθνές της brand Betano να βρίσκεται, πλέον, σε όλα τα γήπεδα διεξαγωγής του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος στον κόσμο το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες.

Στην εγχώρια αθλητική σκηνή, η εταιρία στήριξε από την πρώτη στιγμή κορυφαίες ελληνικές ομάδες, όπως τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, συνεχίζει τη στήριξή της με ενεργές συνεργασίες με τρεις από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα: την ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ανανέωσε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της έως το 2025, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός της οποίας η δυναμική χορηγία ξεκίνησε το 2022 και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία θα συνεχίσει την κοινή τους πορεία για ακόμη 3 χρόνια.

Στηρίζοντας με συνέπεια και τον κλασικό αθλητισμό, μέσα από τη Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρία έδωσε δυναμικά το παρών και ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ως Ονομαστικός Χορηγός του αγώνα δρόμου 5χλμ, με περισσότερους από 700 ενθουσιώδεις δρομείς,  να συμμετέχουν μαζί με την Stoiximan Running Team στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Η χορηγία αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, του οποίου είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο πλαίσιο αυτής, στηρίζει και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ήδη από τον προηγούμενο Μάρτιο. 

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις αγορές του εξωτερικού, η Kaizen Gaming μέσα από το διεθνές brand Betano, ενισχύει, επίσης, τις 3 μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας, αγορά στην οποία δραστηριοποιείται από το 2019, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες με τις Benfica, Porto και Sporting Lisbon. Αντίστοιχα, υποστηρίζει ομάδες και της Λατινικής Αμερικής, σε Βραζιλία και Χιλή, με σημαντικό παράδειγμα την υποστήριξη, μαζί με την αντρική, και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της U. de CHILE. Ως συνεπής αρωγός του αθλητισμού σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται, η Κaizen Gaming στηρίζει ομάδες ποδοσφαίρου και σε Ρουμανία, Τσεχία, Κύπρο και Βουλγαρία. 

Η εταιρία έχοντας αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή το έντονο κοινωνικό πρόσημο του αθλητισμού, θεώρησε βασικό στοιχείο της σύμπραξης με ομάδες και διοργανώσεις, την από κοινού ανάπτυξη δράσεων για την προώθηση του αθλητισμού με παράλληλη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτών, οργανώθηκαν επισκέψεις δημοφιλών ομάδων όπως αυτή του ΠΑΟΚ στην ογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και στο ορφανοτροφείο ‘’Μέλισσα’’, αντίστοιχα του Ολυμπιακού στο ίδρυμα Φλόγα – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ενώ υποστηρίχθηκε και το σημαντικό έργο της κατασκευής σουίτας για άτομα με κινητικα προβληματα σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.

H Kaizen Gaming, μέσα από το Betano, με το οποίο δραστηριοποιείται πλέον σε 10 χώρες, ανέπτυξε στην Πορτογαλία και το εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Herois, με το οποίο τα τελευταία χρόνια στηρίζει ερασιτέχνες αθλητές που αποτελούν έμπνευση με την πορεία και την προσπάθειά τους.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος ενισχύει το όραμα και των Iron Brothers, των 2 αδελφών από την Πορτογαλία, που με τον αγώνα τους αποτελούν από τους πιο μάχιμους πρεσβευτές της συμπερίληψης στον αθλητισμό και στην κοινωνία αποδεικνύοντας καθημερινά πως η πίστη, η επιμονή και η θέληση μαζί με την κατάλληλη υποστήριξη, είναι ικανές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.  Προκειμένου να συνεισφέρει ουσιαστικά στο βασικότερο στόχο των αδελφών, εκείνον της ορατότητας, εξασφάλισε την παρουσία τους στην Ελλάδα και τη συμμετοχή τους στον αγώνα Ironman, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά τον Οκτώβρη στην Αθήνα, συμβάλοντας έτσι στη μετάδοση του μηνύματός τους όπως και στη στήριξη των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση.

Περισσότερα για την Kaizen Gaming:

Website: https://kaizengaming.com/el/

Facebook: facebook.com/WeAreKaizenGaming 

Instagram: instagram.com/kaizenplanet

Linkedin: linkedin.com/company/kaizen-gaming

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.