14 Ιούλ 2024
READING

Workshop για “Creativity in Digital Storytelling” από την Sphera Society

1 MIN READ

Workshop για “Creativity in Digital Storytelling” από την Sphera Society

Workshop για “Creativity in Digital Storytelling” από την Sphera Society

Ο διεθνώς βραβευμένος εκπαιδευτής Ravid Kuperberg έρχεται στις 2 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, για το ολοήμερο Workshop “Mastering Creativity in Digital Storytelling”. Το Workshop διεξάγεται από τη Sherpa Society στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων που πραγματοποιεί για στελέχη επιχειρήσεων σε θεματικές όπως το Social Media Marketing, το e-Commerce, το Brand Strategy, το Employer Branding και το Performance Marketing.

Ο Ravid Kuperberg βοηθά τους marketers να αναπτύσσουν τη δημιουργική τους σκέψη και να δημιουργούν περιεχόμενο που θα ελκύει το ενδιαφέρον του κοινού. Έχει συνεργαστεί με δεκάδες διεθνή advertising agencies και brands όπως οι Google, Coca Cola, και McDonald’s.

Κατά τη διάρκεια του Workshop, ο R. Kuperberg θα παρουσιάσει δεκάδες βραβευμένες καμπάνιες και θα αναλύσει τα εργαλεία που αξιοποίησαν προκειμένου να «κερδίσουν» το κοινό τους. Ακολούθως, μέσα από διαδραστικές ασκήσεις θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τη δημιουργική σκέψη τους και να δημιουργήσουν ελκυστικές ιστορίες και αφηγήσεις για το κοινό τους.

Το Workshop θα έχει διάρκεια 6 ώρες και είναι για περιορισμένο αριθμό στελεχών. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε στη σελίδα της Sherpa Society στο LinkedIn και στο https://getyoursherpa.com/mastering-digital-storytelling.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.