03 Μάι 2024
READING

For You: H νέα υπηρεσία επιβράβευσης του My Cosmote App

2 MIN READ

For You: H νέα υπηρεσία επιβράβευσης του My Cosmote App

For You: H νέα υπηρεσία επιβράβευσης του My Cosmote App
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Μια απο τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τις εταιρείες είναι πως να ικανοποιούν τους πελάτες τους και να τους επιβραβεύουν για την επιλογή τους. Αυτή η πρόκληση απασχολεί όλες τις εταιρείες οι οποίες θέλουν να είναι δημιουργικές και πρωτότυπες στον τρόπο που ενεργούν για αυτο τον σκοπό Χριστουγέννων, η Cosmote μας προσφέρει μια ολοκαίνουργια υπηρεσία μέσα στο Cosmote App μέσα από την οποία επιβραβεύει τους πελάτες της με πλούσιες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια. Λέγεται “For You” και με σύμβολο μια παλλόμενη καρδιά, η Cosmote προσκαλεί τους συνδρομητές της να ανακαλύψουν μοναδικά προνόμια, δώρα και κουπόνια, αποκλειστικά για εκείνους. Φοβερή εμπειρία προσωποποίησης και rewarding μας κέρδισε με την πρώτη χρήση!

Στη νέα υπηρεσία της, η Cosmote πηγαίνει την personalized επιβράβευση ένα βήμα πιο μπροστά. Γιατί εκεί ο χρήστης μπορεί να βρει επιβραβεύσεις βάσει του προφίλ του, με την ένδειξη Gifts for You, αποκτώντας δυνατότητα άμεσης απόκτησης κωδικού εξαργύρωσης, δώρων και αποκλειστικών κουπονιών συνεργατών της Cosmote.

Η ποικιλία των rewards είναι ευρύτατη, καθώς τα Gifts for You έχουν προσφορές για shopping, ψυχαγωγία και εστίαση, παιδικές δραστηριότητες, hobby, γυμναστήρια, ταξίδια, εκπαίδευση, κα.

Eιδικότερα, ο συνδρομητής της Cosmote που έχει κατεβάσει την φερώνυμη εφαρμογή στο κινητό του, έχει τη δυνατότητα να βρει συγκεντρωμένα ανά κατηγορία όλα τα προνόμια που έχει εξασφαλίσει η Cosmote για εκείνον, στην κατηγορία For You, τα μικρά και μεγάλα δώρα επιβράβευσής του. Εμείς βρήκαμε μεγάλες προσφορές όπως -20% στο l’artigiano, -10% στα Πίτα Παν, -15% στα intersport, -15% στα εστιατόρια Καστελόριζο και πολλά άλλα. Και το πιο ωραίο είναι ότι όλα αυτά τα δώρα της Cosmote μπορεί κάποιος να τα χαρίσει και σε άλλον χρήστη! 

Ένα ακόμη πολύ έξυπνο feature μέσα στην υπηρεσία είναι και το ιστορικό των εξαργυρώσεων των κουπονιών του, καθώς ο χρήστης έχει με μια ματιά τη συνολική εικόνα των χρημάτων που έχει εξοικονομήσει με τη χρήση των εκπτώσεων και των προσφορών των συνεργαζόμενων με την Cosmote εταιρειών. Αλλά και να έχει πάντα συγκεντρωμένα όλα τα δώρα που έχει “μοιράσει” σε φίλους του. 

Η προσέγγιση που ακολούθησε η Cosmote είναι επιτυχημένη γιατί επιβραβεύει με προσωποποιημένο τρόπο τους πελάτες της και μάλιστα άμεσα και γρήγορα. To “For You” φαίνεται μια πολύ καλά μελετημένη υπηρεσία που δημιουργήθηκε για να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει την πιστότητα και την αφοσίωσή του συνδρομητή στις υπηρεσίες που του παρέχει ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για την εορταστική σεζόν;

 

 

 

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.