03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Digital Επαγγελματικές Κάρτες

1 MIN READ

Trending Now: Digital Επαγγελματικές Κάρτες

Trending Now: Digital Επαγγελματικές Κάρτες
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και οι καινοτομίες που φέρει μαζί της, έχουν αλλάξει για πάντα τον κόσμο που εργαζόμαστε. Φυσικά η αλλαγή αυτή σχετίζεται με κάθε πτυχή της εργασίας, από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη. Στο πλαίσιο αυτό, οι επαγγελματικές κάρτες, ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία, εκσυγχρονίζονται λαμβάνοντας μία ψηφιακή μορφή.

Για να καταλάβουμε καλύτερα πώς συμβαίνει αυτό, αρκεί να ρίξουμε μία ματιά στην  επαγγελματική κάρτα Popl x Keyport Digital ME Key™, που εξαλείφει την ανάγκη μεταφοράς ακριβών και συχνά ξεπερασμένων χάρτινων επαγγελματικών καρτών. Έχοντας διαστάσεις μιας μικρής πιστωτικής κάρτας, η κάρτα ενεργοποιείται όταν έρχεται σε επαφή με κάποιο smartphone, στο οποίο εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες μιας επαγγελματικής κάρτας. Παράλληλα, διαθέτει επάνω της κωδικό QR, ο οποίος επίσης παραπέμπει στην επαγγελματική κάρτα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.