02 Μάι 2024
READING

Trending Now: FitChix

1 MIN READ

Trending Now: FitChix

Trending Now: FitChix

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η αυστραλέζικη κτηνοτροφική εταιρεία Honest Eggs Co. κυκλοφόρησε το απίθανο gadget FitChix, έναν “ιχνηλάτη” γυμναστικής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κοτόπουλα. Η καινοτομία δημιουργήθηκε για να επικοινωνηθεί μέσω μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας στους καταναλωτές πόσο ελεύθερα και υγιή είναι πραγματικά τα κοτόπουλα Honest Eggs Co.

Με βάση την αποστολή της να αλλάξει την κτηνοτροφία προς το καλύτερο, η Honest Eggs Co. εφηύρε το FitChix για να βοηθήσει στην παρακολούθηση της υγείας των κοτόπουλών της και να συνεχίσει να δίνει την προσοχή στο γιατί η αναγεννητική καλλιέργεια είναι καλύτερη και για τις κότες, τα αβγά, τη γη, τον αγρότη και την κοινότητα.

Για το λόγο αυτό συνεργάστηκε με το agency VMLY&R και την εταιρεία Airbag για να δημιουργήσει εργονομικούς, φιλικούς προς το κοτόπουλο ιχνηλάτες γυμναστικής που τοποθετούνται στη ράχη τους, προκειμένου να μετρούν και να καταγράφουν τη βαθμολογία των βημάτων που κάνει κάθε κοτόπουλο στην φύση. Τα επίπεδα δραστηριότητάς τους, μάλιστα, αποτυπώνονται στις συσκευασίες αβγών που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.