03 Μάι 2024
READING

Trending Now: KitKat Iftar Bar

1 MIN READ

Trending Now: KitKat Iftar Bar

Trending Now: KitKat Iftar Bar
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Με ένα μοναδικής σύλληψης προϊόν και μια εξίσου πρωτοποριακή συνολική επικοινωνιακή εκστρατεία η Nestlé Canada αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της για τη συμπερίληψη, εγκαινιάζοντας μια γιορτή διαφορετικών θρησκευτικών και πολιτιστικών παραδόσεων.

Η KitKat, η μπάρα σοκολάτας που γιορτάζει τα διαλείμματα που τους αξίζει βάση του moto της “Κάνε ένα διάλειμμα, κάνε ένα KitKat”, αναγνωρίζει την αξία του διαλείμματος της νηστείας τη δύση του ηλίου κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, γνωστό και ως Iftar.
Για το λόγο αυτό το καναδέζικο branch της Nestlé αποφάσισε να γιορτάσει με τους Καναδούς μουσουλμάνους την κυκλοφορία ενός KitKat Iftar bar. Κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, το Iftar είναι μια εποχή συνώνυμη με τον αυτοστοχασμό, τη γιορτή και τον χρόνο που περνάμε με την οικογένεια και τους φίλους.

Η KitKat συνεργάστηκε πρόσφατα με μουσουλμάνους δημιουργούς περιεχομένου για να δοκιμάσει τις limited edition νέες σοκολατένιες ράβδους 30 τεμαχίων, στις οποίες 1 κομμάτι αντιστοιχεί σε κάθε μέρα του Ραμαζανιού. Εκτός από το ίδιο το προϊόν, η Nestlé Canada μοιράζεται συνταγές με θέμα το Ραμαζάνι στον ιστότοπό της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.