02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Pre-owned Fashion Billboards

1 MIN READ

Campaign of the Day: Pre-owned Fashion Billboards

Campaign of the Day: Pre-owned Fashion Billboards

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η Ευρώπη παράγει περισσότερους από 2 εκατομμύρια τόνους κλωστοϋφαντουργικών απορριμμάτων κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα η μόδα να έχει εξελιχθεί σε ένα προϊόν που ύστερα από ένα σύντομο χρόνο χρήσης, καταλήγει να πετιέται. Η Zalando, o γερμανικός διαδικτυακός fashion και beauty retailer, αντιλαμβανόμενος το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί, αποφάσισε να ανοίξει νέους δρόμους.

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008 από τους David Schneider και Robert Gentz και έχει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες, παρέχει πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες της να πουλήσουν παλιά ρούχα μέσω του zalando.at.

Για να προωθήσει την κίνησή της προς το resale, η πλατφόρμα δημιούργησε τη διεθνή καμπάνια Pre-owned με βιώσιμο πρόσημο. Φοιτητές σχολών Τέχνης αξιοποίησαν χιλιάδες φθαρμένα ρούχα για να δημιουργήσουν OOH installations που σε δημόσιους χώρους. Όλα τα ενδύματα που χρησιμοποιήθηκαν παρέμειναν άθικτα, για να πουληθούν στη συνέχεια μέσω της πλατφόρμας.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της Demner Merlicek & Bergmann / DMB.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.