12 Μάι 2024
READING

Trending Now: Beck’s Autonomous

2 MIN READ

Trending Now: Beck’s Autonomous

Trending Now: Beck’s Autonomous

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Για τον εορτασμό των 150 χρόνων της μάρκας μπίρας Beck, η μητρική βελγική ζυυθοποιία AB Inbev αποφάσισε να παράξει και να λανσάρει ένα καινοτόμο προϊόν, την Beck’s Autonomous, το οποίο δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ένα υπολογιστικό σύστημα, με την τεχνητή νοημοσύνη να επιβλέπει όλη την επεξεργασία και τη συνεχή ανάπτυξή της.

Η AB InBev χρησιμοποίησε τα λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT και Midjourney σε όλα τα στάδια έμπνευσης και εξέλιξης του προϊόντος. Αρχικά για να δημιουργηθεί η πρωτότυπη συνταγή με γερμανικές 100% φυσικές πρώτες ύλες. Το αποτέλεσμα είναι μια 5% ABV Pilsner, διαθέσιμη σε μια επίσης πρωτοποριακή υβριδική συσκευασία 330 ml, μισή από γυαλί μισή από αλουμίνιο.

Στη συνέχεια, η εταιρεία χρησιμοποίησε ΑΙ για να ονομάσει την μπίρα, Beck’s Autonomous, αλλά και για να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο στην ταυτότητα του brand λογότυπο, αλλά και τη διαφημιστική καμπάνια με taglines “Brewing Now, Launching Soon”, τη δημιουργία εικόνων και ένα 360o βίντεο.

Θα υπάρξει τελικά όμως ένα φυσικό προϊόν; Πράγματι, οι πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ιταλία μπορούν να εγγραφούν στο microsite που υλοποιήθηκε για το σκοπό αυτό, προκειμένου να αποκτήσουν ένα κουτί Beck’s Autonomous από τις 12 Απριλίου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.