02 Μάι 2024
READING

Trending Now: 3D-Printed Hotels

1 MIN READ

Trending Now: 3D-Printed Hotels

Trending Now: 3D-Printed Hotels

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το μέλλον του σχεδιασμού και της κατασκευής εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, με καινοτόμες τεχνολογίες όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση να ανοίγουν το δρόμο για επαναστατικές δημιουργίες. Απόδειξη το πρώτο ξενοδοχείο που έχει προκύψει από 3D εκτύπωση στον κόσμο. Λίγο έξω από την Marfa, στο Τέξας, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του ένα νέο ξενοδοχείο με μεγάλη πισίνα υπερχείλισης, ατομικές κατοικίες και σκηνές teepee.

Για αυτό το έργο, η Liz Lambert, ιδρύτρια της μποέμ ξενοδοχειακής μάρκας El Cosmico της Marfa, συνεργάστηκε με την Bjarke Ingels Group και την ICON, η οποία έχει συμβόλαιο με τη NASA για την κατασκευή κατοικιών στο φεγγάρι και στον Άρη.

Η μορφή του τρισδιάστατου εκτυπωμένου ξενοδοχείου παίρνει στοιχεία από το φυσικό τοπίο από το οποίο περιβάλλεται και εξερευνά τη σχεδίαση με τρόπο που υπερβαίνει τις ευθύγραμμες μορφές. Με δωμάτια που διαθέτουν καμπυλωτούς τοίχους, κυκλικούς φεγγίτες και στρογγυλές πλατφόρμες κρεβατιών, αυτό το ξενοδοχείο υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.