16 Μάι 2024
READING

Η Amita γιορτάζει 40 χρόνια με την McCann Worldgroup Athens

2 MIN READ

Η Amita γιορτάζει 40 χρόνια με την McCann Worldgroup Athens

Η Amita γιορτάζει 40 χρόνια με την McCann Worldgroup Athens

Ο αγαπημένος χυμός των Ελλήνων έγινε 40 ετών και το γιορτάζει με μια επετειακή καμπάνια που είναι γεμάτη μοναδικές αναμνήσεις.

Από το 1983 έως σήμερα, ο πρώτος χυμός που συσκευάστηκε στην Ελλάδα, με έμπνευση τη φύση και επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα, βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια. Πρωταγωνιστεί διαχρονικά σε οικογενειακά τραπέζια, πάρτι και προσωπικές ιστορίες, από μικρούς και μεγάλους.

Η γκάμα των προϊόντων της διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, ενώ περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά. Η Amita αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση συσκευασμένου χυμού στην αγορά, που έχει καταφέρει να διατηρεί επί 40 χρόνια σταθερά τα στοιχεία που την κάνουν «Φυσικά Μοναδική», όπως η εξαιρετική πρώτη ύλη από φρούτα υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και με ασύγκριτη γεύση.

Παράλληλα με τη διατήρηση της σταθερότητας των εκλεκτών πρώτων υλών της, η Amita έχει καταφέρει εδώ και 40 χρόνια να ανανεώνεται διαρκώς, να καινοτομεί και να δημιουργεί καινούριες γευστικές προτάσεις, προσφέροντας στους καταναλωτές κάθε ηλικίας, μοναδικές εμπειρίες. Επιλογές όπως ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia, είναι μόνο κάποιες από τις καινοτόμες προτάσεις της Amita όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά.

Από την πρώτη χάρτινη συσκευασία της που έπρεπε να κοπεί στην άκρη για να ανοίξει, μέχρι τις σύγχρονες 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες της, η Amita δεν σταματά να καινοτομεί. Μάλιστα το 2022, πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της. Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της McCann Worldgroup Athens.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.