02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Passtaword

1 MIN READ

Campaign of the Day: Passtaword

Campaign of the Day: Passtaword

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Παρά την αυξημένη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σήμερα πάρα πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν εξαιρετικά απλούς κωδικούς πρόσβασης που “σπάνε” εύκολα.

Αλλά η δημιουργία ενός ασφαλούς κωδικού πρόσβασης είναι ευκολότερη από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ περίπλοκο, αλλά πλούσιο σε αριθμό λέξεων, ένας κωδικός πρόσβασης που αποτελείται από πολλές λέξεις. Όπως οι φράσεις “Spaghetti N. 5 alla carbonara”, “Rigatoni N. 89 Cacio Pepe”, “Farfalle With Zucchini & Shrimp”, που αντιστοιχούν σε μερικά από τα πιο δημοφιλή πιάτα ζυμαρικών με Barilla.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κωδικού Πρόσβασης στις 4 Μαΐου -θεσμοθετήθηκε από το 2013 με πρωτοβουλία επαγγελματιών της κυβερνοασφάλειας κι έχει ως σκοπό να υπενθυμίσει τη σημασία των κωδικών πρόσβασης που παρέχουν προστασία στις προσωπικές πληροφορίες και τα δεδομένα των χρηστών του διαδικτύου-, η Barilla συνεργάστηκε με το agency We Are Social για να πείσει τους καταναλωτές να αναβαθμίσουν τους παλιούς τους κωδικούς πρόσβασης και να δημιουργήσουν ισχυρότερους (αλλά εύκολους να θυμούνται) χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα τους πιάτα ζυμαρικών.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.