14 Μάι 2024
READING

Trending Now: Cheese Board Tutorial Books

2 MIN READ

Trending Now: Cheese Board Tutorial Books

Trending Now: Cheese Board Tutorial Books

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το “That Cheese Plate Will Change Your Life” είναι ένα βιβλίο με πίνακες τυριών DIY που προβάλλει την καινοτόμο μέθοδο Cheese By Numbers της Marissa Mullen, ιδρύτριας, επιχειρηματία, στυλίστριας τροφίμων και συγγραφέα best seller, με έδρα το Μπρούκλιν.

Η μέθοδος που ακολουθεί είναι η απόλυτη λύση για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού και προσιτού οικονομικά πλατό τυριών. Σχεδιασμένη για να αφαιρέσει κάθε λάθος κίνηση από τη συναρμολόγηση ενός τέλειου πλατό, η μέθοδος που επισημάνει το βιβλίο εξασφαλίζει κάθε φορά ένα οπτικά ευχάριστο και απολαυστικό αποτέλεσμα.

Γιατι όμως να ασχοληθεί κανείς τόσο επισταμένα με το πώς θα στήσει ένα πλατό; Το αναδυόμενο κοινό όσων αναζητούν τρόπους να προσθέσουν μικρές πινελιές πολυτέλειας στην καθημερινότητά τους είναι η απάντηση. Το βιβλίο είναι ένας χρήσιμος οδηγός για τη δημιουργία όμορφων και νόστιμων πινάκων τυριών για διασκέδαση και αυτοφροντίδα. Επισημαίνει επίσης τις αυξανόμενες επιθυμίες των καταναλωτών για DIY tutorial περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο πέρα από όσα μπορούν να ανακαλύψουν στα κοινωνικής δικτύωσης.

Το “That Cheese Plate” όμως δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο, αλλά μια παγκόσμια κοινότητα έμπνευσης για πλατό τυριού και βοηθάει κάθε φιλόδοξο food stylist να ακολουθήσει έξι εύκολα βήματα – τυρί, μια στρώση αλλαντικών, προϊόντα με ζωηρά χρώματα, ένα στοιχείο τραγανότητας με προϊόντα ανάλογης υφής όπως κριτσίνια, ντιπ της επιλογής του και, τέλος, γαρνιτούρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.