02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Sun-Framing Billboards

2 MIN READ

Trending Now: Sun-Framing Billboards

Trending Now: Sun-Framing Billboards

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το brand χυμών Minute Maid της The Coca-Cola Company με το logo “Get your daily dose” έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους καταναλωτές να παίρνουν την καθημερινή τους δόση βιταμίνης D. Στο πλαίσο αυτό σκέφτηκε ότι η πρόσληψη της σωστής δόσης θα πρέπει να ενισχυθεί και με επιπλέον δράσεις. Λάνσαρε μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογικά OOH πινακίδες που είτε αντανακλούν το ηλιακό φως είτε το προσελκύουν.

Συγκεκριμένα δημιούργησε μια ανοιχτή πινακίδα, η οποία αφήνει το φως του ήλιου να περάσει απευθείας, αφαιρώντας τη σκιά που προηγουμένως έριχνε το περιεχόμενο της πινακίδας.

Μια ανακλαστική πινακίδα σε περιοχές με ψηλά κτίρια όπου συνήθως επικρατεί σκιά. Η πινακίδα αυτή κάνει αυτό λέει το όνομά της: αντανακλά το φως του ήλιου μέχρι το επίπεδο του δρόμου, ανακατευθύνοντας το ηλιακό φως στην περιοχή που μέχρι πρότινος δεν έφτανε στα κτίρια.

Εκτός αυτών, εμπνεύστηκε τη δημιουργία μικρών σημείων πρόσληψης βιταμίνης D. Πρόκειται για επανασχεδιασμένα στέγαστρα λεωφορείου, που διαθέτουν ένα κάθισμα στο άκρο τους για να κάνει το πιο απλό: να επιτρέπει στους επιβάτες να κάθονται στο φως του ήλιου ενώ περιμένουν το λεωφορείο τους.

Οι καινοτόμες αυτές εφαρμογές δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας πλατφόρμας και των ενισχυμένων με βιταμίνη D προϊόντων της μάρκας “Filled with Life”, που επικοινωνεί τους αντισυμβατικούς τρόπους με τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον ήλιο και τα ευεργετικά του οφέλη.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.