03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Connected Air Quality Monitors

1 MIN READ

Trending Now: Connected Air Quality Monitors

Trending Now: Connected Air Quality Monitors

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Μπορεί ένα μικρό κουτί να παρακολουθεί την ποιότητα του αέρα και να μας ειδοποιεί για οποιαδήποτε διαταραχή διακρίνει στο οικιακό μας περιβάλλον; Κι όμως. Το “IAQ” δεν είναι ένα ακόμη απλό κουτί, αλλά ένα όργανο παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα, ένα προηγμένης τεχνολογίας μέρος εξοπλισμού για κάθε σύγχρονο σπίτι. Επειδή παρέχει στους κατοίκους του περισσότερες πληροφορίες από ποτέ σχετικά με την ποιότητα του αέρα στο χώρο διαβίωσής τους.

Η συσκευή είναι μια κομψή, διακριτική κατασκευή που μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε στο σπίτι και χάρη μόνο σε ένα καλώδιο σύνδεσης με το ηλεκτρικό ρεύμα και με την ανάλογη εφαρμογή, μπορεί να αναλύσει ταχύτατα την ατμόσφαιρα για περισσότερους από 20 κοινούς ατμοσφαιρικούς ρύπους. Αυτό θα βοηθήσει τους κατοίκους να γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν για να αντιμετωπίσουν θέματα όπως η μούχλα.

Εκτός από την πρώτη εκτίμηση και καταγραφή των δεδομένων του αέρα, το “IAQ” χάρη στην αντίστοιχη εφαρμογή για smartphone, σαρώνει το περιβάλλον κατ’ απαίτηση τους χρήστες, ενώ τους ειδοποιεί αυτόματα όταν η ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου αλλάζει για οποιοδήποτε λόγο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.