01 Μάι 2024
READING

Trending Now: Nostalgic Neon Rollerskates

2 MIN READ

Trending Now: Nostalgic Neon Rollerskates

Trending Now: Nostalgic Neon Rollerskates

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Οι θαυμαστές που περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της ταινίας “Barbie” τον Ιούλιο , έχουν ήδη δείξει τον ενθουσιασμό τους αναλύοντας προσεκτικά το τρέιλερ της ταινίας, εκτιμώντας ιδιαίτερα τη μόδα του λεγόμενου και pink wave, όπως και τα αξεσουάρ που παραπέμπουν στη νοσταλγική δεκαετία του ’80 όταν γιγαντώθηκε το barbie trend.

Ξεχωριστή θέση ενέχουν τα rollerskates της διάσημης ξανθιάς κούκλας, που σε συνεργασία με την εξειδικευμένη αμερικανική εταιρεία Impala, αποκτούν σάρκα και οστά, συνοδευόμενα από ασορτί κάλτσες και προστατευτικό εξοπλισμό.

Με το χαρακτηριστικό της στυλ και την εκτεταμένη γκαρνταρόμπα της, η Barbie έχει αναγνωριστεί εδώ και χρόνια ως είδωλο της μόδας. Με την επερχόμενη ταινία “Barbie Movie” στον ορίζοντα, τα brands αναμένουν με ανυπομονησία μια σημαντική ευκαιρία marketing για να αξιοποιήσουν την άνοδο του Barbiecore. Χαρακτηριζόμενη από ζωντανά χρώματα, νοσταλγική αισθητική και έμφαση στην αυτοέκφραση, αυτή η αισθητική παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία για τις μάρκες να ευθυγραμμιστούν με την εμβληματική εικόνα της Barbie και να αξιοποιήσουν τον αντίκτυπό της στην ποπ κουλτούρα για να δημιουργήσουν προϊόντα με μεγάλη ζήτηση.

Η Impala το κάνει πράξη, διαθέτοντας κατ’ αποκλειστικότητα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα rollerskates και τα υπόλοιπα αξεσουάρ από την 1η Ιουνίου στο site της.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.