15 Ιούν 2024
READING

Ο Γρηγόρης χορηγός εστίασης στο Φεστιβάλ Thess Clean – Thess Green

1 MIN READ

Ο Γρηγόρης χορηγός εστίασης στο Φεστιβάλ Thess Clean – Thess Green

Ο Γρηγόρης χορηγός εστίασης στο Φεστιβάλ Thess Clean – Thess Green

Στηρίζει περιβαλλοντικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη

Ο Γρηγόρης συμμετείχε σαν χορηγός εστίασης στο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας Thess Clean-Thess Green, που διοργανώθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης στον χώρο της ΔΕΘ – HELEXPO.

Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 ως τις 10 Ιουνίου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την αναγκαιότητα υιοθέτησης λύσεων μείωσης των απορριμμάτων, ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης υλικών.

Ο Γρηγόρης, σαν ένα “πράσινο” brand, ήταν παρόν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο μία καθαρή και πράσινη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Ιουνίου πρόσφερε στους συμμετέχοντες, στην εθελοντική δράση καθαριότητας, λαχταριστές αλμυρές και γλυκιές γεύσεις, καθώς και χυμούς που τους έφτιαξαν τη μέρα.

Ο Γρηγόρης βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης στην Θεσσαλονίκη, όπου διαθέτει ήδη 16 καταστήματα. Στόχος του είναι να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του και να προσφέρει στους καταναλωτές που τον επισκέπτονται καθημερινά τα εκλεκτά προϊόντα και τη ζεστή φιλοξενία του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.