02 Μάι 2024
READING

McDonald’s και DDB Athens δημιουργούν το The Argiros Meal

1 MIN READ

McDonald’s και DDB Athens δημιουργούν το The Argiros Meal

McDonald’s και DDB Athens δημιουργούν το The Argiros Meal

Το χαρακτηριστικό τζιγκλάκι των McDonald’s “τα-ρα-τα-τα-τα” αποκτά νέα φωνή στο πρόσφατο τηλεοπτικό σποτ των McDonald’s, που δημιούργησε η DDB Athens για το λανσάρισμα ενός νέου signature γεύματος.

Ο διάσημος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός δανείζει τη φωνή του στο κλείσιμο της διαφήμισης που τρέχει ήδη στα μέσα, ενώ πρωταγωνιστεί και στο σποτ, αφού αποτελεί τον άνθρωπο που βάζει την υπογραφή του στο νέο γεύμα που προτείνει η αλυσίδα στο ελληνικό κοινό.

Στο σποτ οι fans του τραγουδιστή αλλά και των McDonald’s αφού έχουν πάει σε μια συναυλία του, καταλήγουν σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας, όπου συναντούν τυχαία τον τραγουδιστή. Εκεί για πρώτη φορά βλέπουν το The Argiros Meal, την πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού για το McMenu και το Μεγάλο McMenu.

Παράλληλα με την καμπάνια McDonald’s X Konstantinos Argiros, τρέχουν και διαγωνισμοί στο site και στο app των McDonald’s με δώρα προϊόντα που έχει δημιουργήσει η αλυσίδα με τον τραγουδιστή.

Η καμπάνια επικοινωνείται σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, digital και social, programmatic και outdoor. Το δημιουργικό υπογράφει η DDB Athens και την παραγωγή επιμελήθηκε Stefi.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.