02 Μάι 2024
READING

Trending Now: AI-Powered Skincare Quizes

1 MIN READ

Trending Now: AI-Powered Skincare Quizes

Trending Now: AI-Powered Skincare Quizes

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το SkinIA είναι ένα κουίζ για την περιποίηση της επιδερμίδας που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους και τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτή η προσθήκη συμπληρώνει την εμπειρία αγοράς προϊόντων περιποίησης δέρματος της Omy Laboratories – μιας φαρμακευτικής μάρκας προϊόντων περιποίησης δέρματος του Κεμπέκ που προσφέρει tailor-made κρέμες ημέρας, κρέμες νύχτας και ορούς με βάση τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις ανάγκες της επιδερμίδας τους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο vegan συστατικά και οι φόρμουλές της προσφέρονται σε επίσης βιώσιμες συσκευασίες.

Το κουίζ περιποίησης της επιδερμίδας που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, διαρκεί μόνο πέντε λεπτά. Η εμπειρία επιτρέπει στους χρήστες να μάθουν περισσότερα για τον τύπο του δέρματός τους, ενώ παράλληλα τους βοηθά να βρουν τα πιο αποτελεσματικά συστατικά για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν. Επιπλέον, το SkinIA προτρέπει τους χρήστες να επιλέξουν την υφή και το άρωμα του προϊόντος τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.