02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Retrofuturism Streaming Headphones

1 MIN READ

Trending Now: Retrofuturism Streaming Headphones

Trending Now: Retrofuturism Streaming Headphones

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Το πρωτοποριακό σετ ακουστικών “Futurehead” σχεδιάστηκε από την Olga Orel ως ένα ζευγάρι ακουστικών που ενσωματώνει την αισθητική του χθες με τις τεχνολογικά προηγμενες λειτουργίες του σήμερα.

Τα ακουστικά διαθέτουν ένα ελαφρώς κυβικό σχήμα παραπέμποντας στα πρώτα headphones με ενσωματωμένο ραδιόφωνο που δημιουργήθηκαν τη δεκαετία του ’70 και ξεχώριζαν για τα “μαξιλαράκια” στο εσωτερικό τους. Αντί γι’ αυτά, τα “Futurehead” διαθέτουν ένα διαφανές περίβλημα και ψηφιακές οθόνες στην εξωτερική τους πλευρά. Αυτές οι οθόνες λειτουργούν ως ένας τρόπος για να αποκαλύπτει ο χρήστης τις μουσικές του επιλογές, αφού εκεί προβάλλονται στοιχεία οπτικά για το τι ακούει.

Τα “Futurehead” ενσωματώνουν την έννοια του retrofuturism, που εντάσσεται στην αναδυόμενη τάση της νοσταλγίας που διέπει στρατηγικές επικοινωνίας, καμπάνιες, προϊόντα και υπηρεσίες πολλών brands. Για να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά αυτά, τα ακουστικά φέρουν φυσικά χειριστήρια για την ένταση του ήχου, αλλά και μια θύρα USB-C για φόρτιση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.