03 Μάι 2024
READING

Trending Now: Streaming Service Restaurants

2 MIN READ

Trending Now: Streaming Service Restaurants

Trending Now: Streaming Service Restaurants
1 MIN READ
03 Μάι 2024

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται παντού – δεν μπορεί όμως ακόμα να μεταφέρει τη χαρά και την απόλαυση ενός γεύματος από την οθόνη στην πραγματικότητα. Με αυτού τους είδους την τεχνολογία να εκλείπει, το Netflix αποφάσισε να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Για το λόγο αυτό ανακοίνωσε τη λειτουργία του “Netflix Bites”, του μοναδικό pop-up εστιατορίου στο Λος Άντζελες, με στόχο να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία γεύματος. Γιατί εκεί οι επισκέπτες θα έχουν από τις 30 Ιουνίου την ευκαιρία να απολαύσουν τα πιάτα που έχουν δει να ετοιμάζονται στην οθόνη κατά την παρακολούθηση των αγαπημένων τους σειρών, επιτρέποντας στους θαυμαστές να αφεθούν σε μια γαστρονομική περιπέτεια που ζωντανεύει με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτή η καθηλωτική εμπειρία περιλαμβάνει αληθινές εκδοχές φαγητών που εμφανίζονται στους φανταστικούς κόσμους των επιτυχημένων σειρών όπως το Stranger Things, το Squid Game και το Nailed It! ενώ και το ίδιο το περιβάλλον μέσα στο “Netflix Bites” παραπέμπει στην ατμόσφαιρα των συγκεκριμένων σειρών. Και όχι μόνο.

Στο pop-up εστιατόριο, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάζουν πιάτα και από τους Curtis Stone, Dominique Crenn, Ming Tsai και Andrew Zimmern που ξεχώρισαν από το σόου “Iron Chef’s”, καθώς και από τον pastry chef Jacques Torres, τον επικεφαλής κριτή του Nailed It!, ενώ θα απολαύσουν ποτά από τους mixologists Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O’Brien και Kate Gerwin της εκπομπής “Drink Masters”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.