30 Απρ 2024
READING

Trending Now: App-Connected Sewing Machines

2 MIN READ

Trending Now: App-Connected Sewing Machines

Trending Now: App-Connected Sewing Machines

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, κάθε σύγχρονος επίδοξος χρήστης ραπτομηχανής θα ήθελε να έχει στα χέρια του τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες. Τώρα η BERNINA έρχεται να εξελίξει την κλασική έννοια της ραπτομηχανής αφού το μοντέλο 790 PRO είναι αθόρυβο, αυτοματοποιημένο και συμβατό με εφαρμογές σχεδιασμού που θα βοηθήσουν κάθε χρήστη να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να ενισχύσει τις δυνατότητές του.

Η ραπτομηχανή που κατασκευάζεται στην Ελβετία, είναι ιδανική για να χρησιμοποιηθεί για ράψιμο, γάζωμα και κέντημα, λειτουργίες που μπορούν να επιλεγούν και να ρυθμιστούν μέσω της touchscreen ενσωματωμένης οθόνης επτά ιντσών. Μάλιστα μπορεί να συνδεθεί με την αντίστοιχη συνοδευτική εφαρμογή της για smartphones, ώστε οι χρήστες να έχουν μπροστά τους τα αγαπημένα τους σχέδια, πατρόν και μοτίβα που έχουν σώσει.

Μια τόσο καινοτόμα ραπτομηχανή δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά όπως αυτοματοποιημένο σύστημα βελονών ακριβείας που επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα κεντήματος 1.000 βελονιών ανά λεπτό, όπως και 500 ενσωματωμένα σχέδια για να επιλέξουν οι χρήστες.

Είναι συμβατή και με το Stitch designer, την εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επεξεργάζονται απρόσκοπτα τα σχέδια στο κινητό τους και μετά να τα “μεταφέρουν” στη ραπτομηχανή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.